Skip to content
11 producten
Go to filters
11 producten

Mobiele douche toiletstoel – voor verbeterde mobiliteit

Een douchetoiletstoel is een handig hulpmiddel dat mensen met een beperking of ouderen in staat stelt om veilig en comfortabel te douchen en naar het toilet te gaan. Een verrijdbare douche toiletstoel maakt het verplaatsen van de stoel handiger en vereenvoudigt het assisteren van mensen met beperkte mobiliteit. Voor mensen die moeite hebben met staan, lopen of bewegen, is een verplaatsbare toiletstoel met wielen bijzonder geschikt. Dit maakt het voor zorgverleners gemakkelijker om mensen met beperkte mobiliteit veilig en zonder valrisico te verplaatsen en te positioneren, wat bijdraagt aan verbeterde toegankelijkheid en hygiëne.

 

Ben je toch meer op zoek naar een standaard toiletstoel?

Kijk dan even bij ons assortiment toiletstoelen. Hier hebben we vele vaste toiletstoelen die niet in hoogte verstelbaar zijn en in hoogte verstelbare toiletstoelen. De standaard toiletstoelen zijn vaak bekleed met comfortabele en zachte zitbekleding. 


Wat kost een douche toiletstoel?

Ons assortiment douchetoiletstoelen omvat diverse prijsklassen, variërend van €279 tot €785. De prijs varieert afhankelijk van het type toiletstoel, waarbij de standaardmodellen doorgaans voordeliger zijn en de multifunctionele douchetoiletstoelen met wielen een hogere prijs hebben. Als u op zoek bent naar een tijdelijke oplossing, bieden wij ook de mogelijkheid om gratis een toiletstoel te lenen, voor een periode van maximaal 26 weken.