Skip to content
SKU ALMIM4140SH

Immedia SatinSheet treklaken - 4D In2Sheet Midi incontinentielaken met handgrepen

€ 219,95

Wanneer de zorgvraag intensiever wordt kan het SatinSheet basislaken gecombineerd worden met een treklaken voor een systeem met twee of vier glij-richtingen. Geschikt voor het draaien en positioneren van cliënten met ongewenst urineverlies. Voorzien van handgrepen.

Immedia SatinSheet treklaken - 4D In2Sheet Midi incontinentielaken met handgrepen

€ 219,95
Levertijd: 1- 2 werkdagen

Immedia SatinSheet treklaken - 4D In2Sheet Midi incontinentielaken met handgrepen.
Immedia SatinSheet Systeem biedt meer comfort bij het positioneren in bed.

Immedia biedt een breed assortiment aan glij- en treklakens. De lakens blijven in bed liggen waardoor fysieke belasting voor de zorgverlener wordt voorkomen en het meer comfort biedt voor de cliënt. Voor elke fase is er een oplossing, van zelfstandige cliënt tot intensieve ondersteuning.

Wanneer de zorgvraag intensiever wordt kan het SatinSheet basislaken gecombineerd worden met een treklaken voor een systeem met twee of vier glij-richtingen.

Het In2Sheet treklaken is een incontinentielaken met Satin onderzijde. Het treklaken wordt met de Satin onderzijde op het basislaken geplaatst. In combinatie met een SatinSheet glijlaken biedt dit beweging in alle richtingen. Geschikt voor het draaien en positioneren van cliënten met ongewenst urineverlies. Voorzien van handgrepen.

> Afmeting: 120 x 140 cm. Glijoppervlak: 85 x 70 cm.
> Strijken verbetert het glijdend vermogen.
> Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddel.
> Gemaakt van 60% katoen en 40% polyester.
> Het Satin gedeelte is gemaakt van 100% polyester.