Skip to content
SKU PO6400

Indoor drempelhulp - decorprint hout 96 x 14 cm

€ 82,95

Door deze drempelhulpen wordt de toegankelijkheid van en mobiliteit in woningen en gebouwen geoptimaliseerd. Praktisch, doeltreffend en betaalbaar.

Indoor drempelhulp - decorprint hout 96 x 14 cm

€ 82,95
Gemiddelde levertijd is 1- 2 werkdagen

Indoor drempelhulp - hout 96 x 14 cm. Door deze drempelhulpen wordt de toegankelijkheid van en mobiliteit in woningen en gebouwen geoptimaliseerd. Praktisch, doeltreffend en betaalbaar. De drempelprofielen en -hulpen hebben een uitgekiende vorm en zijn voorzien van een antislip oppervlak. Het geribbelde antislip oppervlak is eenvoudig schoon te houden. Indien gewenst zijn de drempelprofielen en -hulpen aan te passen tot de gewenste maat.

Indien het niet mogelijk is de oude drempel te verwijderen, dan kunt u kiezen voor een drempelhulp die tegen de bestaande drempel wordt geplaatst. De drempelhulp is een gepatenteerd modulair systeem ter overbrugging van hoogteverschillen van 1,5 tot 3 cm. De hoogte is op verschillende manieren instelbaar: met bijgeleverde potenset of door de drempelhulp met schroeven te bevestigen aan de drempel.

De oprijlengte van de drempelhulp kan worden verdubbeld tot 270 mm door 2 drempelhulpen te koppelen met een connectorset. Hierdoor kan het te overbruggen hoogteverschil worden vergroot tot maximaal 5 cm. De maximale belasting is 300 kg.

Andere afmetingen en kleuren zijn op bestelling leverbaar.