Betaalmogelijkheden

 

iDeal
Bankoverschrijving
ING Homepay
Betalen op rekening (instellingen)

 

 

Bij ons kunt u op verschillende manieren betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vindt u een toelichting op alle mogelijke betaalwijzen in de webwinkel van CRUC.nl.

Gratis 
Voor de gratis uitleenartikelen betaald u de eerste 6 maanden geen kosten, ook de bezorging is gratis.

iDeal
Nadat u iDEAL heeft gekozen als betaalwijze, selecteert u de eigen bank. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. De banken gebruiken verschillende methodes om de betaling te verifiëren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een TAN-code via SMS, een QR code in de app of een e.dentifier. De betaling wordt vervolgens direct verwerkt.

Bankoverschrijving
Als u klant kiest voor overboeking, krijgt hij u scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. U kunt vervolgens direct inloggen in de eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of u kunt ervoor kiezen  het verzoek eerst naar uw e-mail te sturen en het later over te maken.

ING Homepay
ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.

Betalen op rekening
Instellingen kunnen achteraf betalen per factuur.