Tillift (patiëntenlift)

Een tillift is een hulpmiddel dat gebruikt kan worden in de zorg. Het maakt het verplaatsen van een cliënt eenvoudiger en minder belastend voor het verzorgende personeel. In ons assortiment hebben we verschillende tilliften die gebruikt kunnen worden in de zorg.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tillift kopen

Een tillift bestelt u eenvoudig bij de specialist in hulpmiddelen. In ons assortiment hebben we twee verschillende typen die in verschillende situaties uitkomst bieden.

Tillift actief

Een actieve tillift zorgt er voor dat u overeind komt en weer kunt gaan zitten en dat u zich verplaatst zonder te lopen. Een actieve tillift ondersteunt bij bijvoorbeeld een stoel naar bed of van een rolstoel op het toilet en weer terug. Voor een actieve tillift moet u wel een beetje zelfstandig kunnen zitten en in ieder geval op één been kunnen staan. U kunt ook uw armen en schouders gebruiken.

Tillift passief

Passieve tilliften bieden hulp bij het overeind komen vanuit zit of lig, en andersom. Of als uw (mantel)verzorger u niet kan tillen en verzorgen. Terwijl u in de tillift zit of ligt, kunt u met de tillift van de ene naar de andere plek gereden worden.

Waarom bestellen bij Cruc

  • Gevestigd in UMCG en Erasmus MC
  • Lage verzendkosten
  • Verzendkosten van €4,95