Rolstoel elektrisch

Een elektrische rolstoel kan uitkomst bieden wanneer u niet meer in staat bent om een rolstoel met de hand aan te drijven. De elektrische rolstoelen binnen ons assortiment kunnen worden bediend met een joystick en zijn ideaal voor korte afstanden. Bekijk de mogelijkheden op onze website.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Elektrische rolstoel kopen

Een elektrische rolstoel bestelt u eenvoudig bij CRUC. Wij bieden een ruime keuze in rolstoelen met daarin verschillende mogelijkheden. Hierdoor zit de juiste keuze voor u er altijd tussen. Een groot deel van het assortiment bestaat uit elektrische rolstoelen die opvouwbaar zijn. Zeer geschikt om mee te nemen.
De keuze voor een elektrische rolstoel is geen gemakkelijke. Mocht u hier hulp bij nodig zijn, dan kan er altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Voor wie is het geschikt?

Een elektrische rolstoel biedt uitkomst voor mensen die het lastig vinden om achter een rollator te lopen en voor wie een handaangedreven rolstoel niet geschikt is. De rolstoel is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Hoe werkt een elektrische rolstoel

Elektronisch aangedreven rolstoelen zijn uitgerust met een besturingssysteem in de vorm van een joystick. Deze is eenvoudig te bedienen om zowel binnen als buiten rond te kunnen rijden. Daarnaast zijn de rolstoelen opvouwbaar wat het eenvoudig maakt om ze mee te nemen op bijvoorbeeld een vakantie.

Voordelen elektrische rolstoel

De aanschaf van een elektrische rolstoel brengt verschillende voordelen met zich mee. De meest belangrijke voordelen zijn de volgende:

  • Eenvoudig in gebruik (middels een joystick).
  • Gemakkelijk mee te nemen.
  • Voor zowel binnen- als buitengebruik.
  • Korte draaicirkel waardoor u makkelijk kunt manoeuvreren.

Waarom bestellen bij Cruc

  • Gevestigd in UMCG en Erasmus MC
  • Lage verzendkosten
  • Verzendkosten van €4,95