Skip to content
7 producten
Go to filters
7 producten
Go to products Go to products

Toiletstoel kopen – voor extra comfort en gemak

Een draagbare toiletstoel biedt extra comfort en gemak bij toiletbezoeken en is eenvoudig te plaatsen naast je bed of op andere toegankelijke locaties. Ideaal voor personen met beperkte mobiliteit, ouderen, nachtelijke toiletbehoeften en moeilijk bereikbare wc's. Ook rolstoelgebruikers en mensen met een handicap die extra ondersteuning nodig hebben, profiteren van de verbeterde lichaamsondersteuning die de toiletstoel biedt. Bovendien is de zitting zachter dan die van een standaard toilet, wat vooral gunstig is voor personen met doorligwonden.

 

Ontdek Toiletstoelen bij CRUC - Comfort en Hygiëne Gecombineerd

Een toiletstoel is voorzien van een uitsparing onder de zitting waarin een emmer geplaatst kan worden om urine op te vangen. Ons assortiment omvat hygienische toiletstoelen geschikt voor zowel thuisgebruik als in zorginstellingen. Ook hebben onze toiletstoelen zowel armleuning als rugleuning ter ondersteuning. Bij CRUC vindt u diverse varianten, waaronder verplaatsbare toiletstoelen met wielen, verstelbare toiletstoelen, vaste toiletstoelen en douche toiletstoelen.

Mobiele toiletstoel – voor verbeterde mobiliteit

Een verplaatsbare toiletstoel op wielen biedt handige oplossingen voor zowel het verplaatsen van de stoel als het assisteren van mensen met beperkte mobiliteit. De meeste verrijdbare toiletstoelen zijn tevens geschikt voor gebruik onder de douche. Dit maakt het voor zorgverleners eenvoudig om mensen met beperkte mobiliteit veilig en zonder valrisico te verplaatsen en te positioneren. Mobiele toiletstoelen dragen bij aan verbeterde toegankelijkheid en hygiëne.

 

Standaard toiletstoel – voor comfort

We hebben verschillende standaard toiletstoelen in ons assortiment. Zo hebben we vaste toiletstoelen die niet in hoogte verstelbaar zijn en in hoogte verstelbare toiletstoelen. De standaard toiletstoelen zijn vaak bekleed met comfortabele en zachte zitbekleding. En zijn ontworpen voor een ergonomische zithouding. 

 

Douche toiletstoel –  multifunctioneel voor veelvuldig gebruik

Douche en toiletstoelen zijn multifunctioneel en kunnen zoals de naam al zegt gebruikt worden onder de douche en als toilet. De stoelen zijn van waterbestending materiaal en vaak ontworpen met wielen. Lijkt dit meer bij u te passen? Kijk dan naar ons assortiment douche en toiletstoelen. 

 

Wat kost een toiletstoel?

In ons assortiment vindt u toiletstoelen in diverse prijsklassen, met prijzen variërend van €119,95 tot €579,95. De kosten zijn afhankelijk van het type toiletstoel, waarbij de standaardmodellen over het algemeen voordeliger zijn, terwijl multifunctionele douchetoiletstoelen met wielen een hoger prijskaartje hebben. Voor wie een tijdelijke oplossing zoekt, bieden wij de mogelijkheid om gratis een toiletstoel te lenen, gedurende maximaal 26 weken.