Skip to content

Zorgwinkel UMCG Groningen

Deze thuiszorgwinkel is onderdeel van CRUC

 • Persoonlijk advies op maat
 • Testen en ondersteuning bij aankoop
 • Lenen, Huren, Retourneren
Bekijk het assortiment van CRUC

Openingstijden:

maandag 09:00 - 17:00 uur
dinsdag 09:00 - 17:00 uur
woensdag 09:00 - 17:00 uur
donderdag 09:00 - 17:00 uur
vrijdag 09:00 - 17:00 uur
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Zorgwinkel UMCG Groningen | CRUC Hulpmiddelenservice

Bezoekadres

CRUC Hulpmiddelenservice
Hanzeplein 1 (in het ziekenhuis)
9713 GZ Groningen 
Tel. 050 3119797
Of stuur ons een mail

Post en retouradres:

CRUC Hulpmiddelenservice
L.J. Zielstraweg 1
9713 GX Groningen

Bel ons gerust voor vragen, het bestellen van hulpmiddelen en of laten ophalen van de hulpmiddelen bij u thuis.
Zoals u weet worden uitleen hulpmiddelen gratis bezorgd en na gebruik, gratis bij u afgehaald! Vul hiervoor het retourformulier in!Assortiment zorgwinkel Groningen

Onze thuiszorgwinkel Cruc in Groningen heeft een breed aanbod van zorg- en welzijnshulpmiddelen. Het is dé hulpmiddelenwinkel in Groningen voor het kopen, huren en lenen van medische hulpmiddelen. Hieronder vind je een selectie van de producten in Cruc UMCG Groningen.

Hulpmiddel voor Mobiliteit: krukken, wandelstokken, lichtgewicht opvouwbare rollators, rollator-accessoires, looprekken, op aanvraag: elektrisch opvouwbare rolstoelen joyrider en splitrider en meer.

Hulpmiddel in de badkamer: douchekrukjes, toiletverhogers, urinaals, gips- douchehoezen en persoonlijke verzorging. 

Gezondheid & Therapie: bloeddrukmeters, saturatie-meter, medicijndozen en vele braces en bandages, zoals: buik/ romp bandages, duim braces, enkel bracesschouderbraces enzovoort.

Wonen: Aangepast (reuma) bestek, drinkbekers, grijpers, speciale openers, zitkussens rolstoel, rugkussen, wigkussen en nek-kussens.

Slapen: Dekenbogen, infuusstandaard, hoofdkussens en glij- en treklakens.

Hulpmiddelen voor moeder & kind: In onze winkel hebben een ruim assortiment Medela artikelen zoals zoals alle borstkolfonderdelen van Medela, borstkolven van Medela, moedermelkflesjes, koeltasjes, spenen enz. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van de professionele borstkolf Symphony, het lenen van kraamartikelen en het huren van een CUB baarkruk of het huren van een bevalbad.

Bel ook gerust om zeker te weten dat het gewenste product op voorraad is!

Kom langs in zorgwinkel Groningen voor:

 • ✓ Persoonlijk advies op maat

  Onze specialistische collega's staan klaar om u helpen met al uw zorgvragen!

 • ✓ Testen en ondersteuning bij aankoop

  In Groningen ontdekt u een ruime selectie van rollators, rolstoelen en diverse hulpmiddelen die u kunt bekijken en uitproberen. Ons team staat klaar om u te assisteren bij uw aankoop.

 • ✓ Lenen, huren, retourneren

  Wij zijn een Servicepunt van Medipoint. U kunt bij ons terecht voor het lenen, huren en retourneren van de hulpmiddelen.

Cruc Groningen, dé winkel voor:

✓ Kwalitatief hoogwaardige rollatoren kopen

In onze zorgwinkel Groningen bieden wij zorgvuldig geselecteerde rollatoren met goede prijs-kwaliteitverhoudingen. Ons assortiment omvat diverse opties, waaronder lichtgewicht rollatoren, carbon rollatoren, opvouwbare reisrollators, driedubbel opvouwbare rollatoren, outdoor rollatoren, en nog veel meer. Op deze manier kunnen we u voorzien van de rollator die perfect aansluit bij uw behoeften. We verkopen verschillende merken, waaronder Rehasense, Multimotion, Excel, Provo, en andere.

Bovendien bieden we voldoende ruimte om uitgebreid te testen en staan onze deskundigen paraat om u te begeleiden bij uw aankoop.

✓ Handige (kleine) hulpmiddelen na ontslag UMCG Groningen

Bij het samenstellen van ons assortiment in Cruc umcg, houden we specifiek rekening met de behoeften van mensen die ontslagen worden uit het ziekenhuis. Wij bieden een uitgebreide selectie aan medische hulpmiddelen die hen kunnen helpen, waaronder gipshoezenkrukkenbadzitjesurinaalsoorthermometersseniorenalarmering.

Bovendien bieden wij de mogelijkheid om na uw ontslag gemakkelijk diverse hulpmiddelen bij ons te huren of lenen, om zo de revalidatie thuis te ondersteunen. Denk aan: borstkolvenrugsteunen en toiletstoelen om in het comfort van uw eigen huis zo goed mogelijk te herstellen.

✓ Dé klompen en medisch schoeisel specialist

Onze cruc winkel in Groningen is gespecialiseerd in klompen en medisch schoeisel. We hebben een uitgebreide collectie met zowel klompen als sneakers die geschikt zijn voor medische professionals, maar ook voor gewoon huis, tuin of keuken gebruik. Onze klompen zijn er in allerlei soorten en maten: met open of dichte hak, met riempjes, met houten zool of een zool die extra demping biedt, voor mensen met hoge of lage wreef, en in allerlei designs. Daarnaast hebben we klompen en schoenen met handige eigenschappen, zoals antislip zolen voor extra grip op gladde vloeren, waterdichtheid, en steriliseerbaarheid, wat vooral belangrijk is voor mensen die bijvoorbeeld op een operatieafdeling werken.

Bij ons kunt u niet alleen passen, maar we geven u ook graag advies over de beste pasvorm, de juiste maat en welke zool het beste bij u past. Zo zorgen we ervoor dat u altijd comfortabel loopt en eventuele problemen zoals rugpijn, spierpijn en gewrichtspijn voorkomt.

Houd er rekening mee dat vanwege onze ruime keuze, het soms nodig is om specifieke kleuren of maten voor u na te bestellen.

CRUC Hulpmiddelenservice - De expert van het Noorden in elektrische rolstoelen!

CRUC Hulpmiddelenservice - De expert van het Noorden in elektrische rolstoelen!

Wij zijn dé dealer in het Noorden als het gaat om elektrische rolstoelen, zoals de Prorider, Splitrider en Joyrider. Elektrische rolstoelen bieden u meer vrijheid en onafhankelijkheid, maar we begrijpen ook dat het een behoorlijke investering kan zijn. Daarom staan we voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. We bieden vrijblijvende demonstraties aan bij u thuis en voorzien u graag van advies!

Bel ons gerust voor meer informatie, een brochure of het maken van een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie aan huis. (Groningen-Friesland-Drenthe)! En kijk vooral bij ons assortiment elektrische rolstoelen of er iets voor u tussenzit!

Assortiment elektrische rolstoelen