Skip to content
Items 1 - 50 of 117
Go to filters
Items 1 - 50 of 117

Badkamerhulpmiddelen kopen bij CRUC

Badkamerhulpmiddelen zijn essentiële accessoires die de veiligheid en het comfort in de badkamer verbeteren. Ze zijn ontworpen om ouderen, gehandicapten en mensen met beperkte mobiliteit te ondersteunen bij dagelijkse taken, zoals douchen, baden en naar het toilet gaan. Bij CRUC bieden we vele badkamerhulpmiddelen: onder andere wandbeugels, douchezitjes, antislipmatten en toiletverhogers, die zorgen voor extra stabiliteit en toegankelijkheid in de badkamer.

Badzitjes

Een badzitje biedt extra comfort en veiligheid tijdens het baden. Deze ergonomisch ontworpen zitjes passen eenvoudig in je badkuip en zorgen voor stabiliteit en ondersteuning. Ze zijn ideaal voor ouderen, mensen met beperkte mobiliteit, personen met een handicap of herstellenden, omdat ze het risico op uitglijden verminderen en het opstaan veiliger maken.

 

Badplanken

Een badplank is een ergonomisch hulpmiddel dat de badervaring veiliger en comfortabeler maakt voor ouderen en mensen met beperkingen. CRUC Thuiszorgwinkel biedt platte badplanken met verstelbare breedtes, anti-slip oppervlakken en handvatten voor stabiliteit. Deze praktische oplossing ondersteunt mensen met beperkte mobiliteit bij het behouden van evenwicht en in- en uitstappen. Ontdek ons assortiment kunststof, houten en metalen badplanken voor zelfstandig baden.

 

Badopstapje

Een bad opstapje is een veilig en aanpasbaar hulpmiddel om het in- en uitstappen uit een bad met hoge instap gemakkelijker en veiliger te maken voor ouderen en senioren. CRUC biedt een ruime collectie van duurzame badkamer opstapjes met antislip oppervlak en verstelbare hoogtes, geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. Kies uit verschillende prijscategorieën en functionaliteiten voor een zelfstandige en veilige badervaring.

 

Badrandbeugel

Een badrandbeugel is een essentieel hulpmiddel voor senioren die extra stabiliteit en ondersteuning nodig hebben bij het in- en uitstappen, zitten en opstaan in bad. Bij CRUC bieden we een gevarieerd assortiment badbeugels met veiligheidshandgrepen, speciaal ontworpen voor ouderen. Onze badbeugels zijn eenvoudig te installeren met opties zoals rubberen zuignappen of verstelbare draaiklemmen en zijn ergonomisch ontworpen met een antislip coating voor veiligheid en comfort.

 

Antislip badkamer

Verbeter de veiligheid in je badkamer met onze antislip badkameraccessoires. Ontdek speciaal ontworpen antislip matten, sprays en zelfklevende strips voor extra grip en slipvrije badkamerervaringen. Geschikt voor gezinnen, senioren en iedereen die een veilige badkamer waardeert. Onze producten zijn direct bruikbaar, milieuvriendelijk en in diverse formaten en vormen verkrijgbaar.

 

Douchekrukken

Verbeter uw badkamer met comfort en veiligheid door een douchekruk te kopen. Ideaal voor ouderen en mensen met mobiliteitsproblemen, want het biedt een stabiele zitplaats voor ontspannen en zelfstandig douchen. Kies uit diverse vormen, extra steunopties en aanpasbare functies, waaronder hoogteverstelling, antislipmateriaal en lichtgewicht aluminium constructie. CRUC biedt een ruim assortiment, inclusief douchekrukken met rugleuning, armleuningen, opvouwbare modellen en elegant designs. Ontdek uw perfecte douchekruk en ontvang deskundig advies indien nodig.

 

Douchestoelen

Een douchestoel biedt een zitplaats aan ouderen en mensen met fysieke beperkingen, zodat ze moeiteloos en stressvrij kunnen douchen. CRUC heeft een ruim assortiment douchestoelen, waaronder standaard douchestoelen met rugleuning en armleuningen, opklapbare douchestoelen voor ruimtebesparing en draagbaarheid, en verrijdbare douchestoelen voor extra mobiliteit en gemak. Kies de stoel die het beste past bij jouw behoeften en budget in onze CRUC zorgwinkel. Ons deskundige team staat klaar om te adviseren.

 

Douchestoelen aan de muur

Onze wandgemonteerde douchezitjes bieden comfort en veiligheid in de badkamer, vooral voor mensen met beperkte mobiliteit of ouderen die extra zitondersteuning nodig hebben tijdens het douchen. Ze zijn compact, inklapbaar en verkrijgbaar in diverse opties, zoals modellen met of zonder armsteunen en steunpoten, passend bij uw badkamerinterieur en budget. Kies de functies die voor u essentieel zijn en maak uw badkamer toegankelijker.

 

Douche toiletstoel

Een mobiele douche toiletstoel is een handig hulpmiddel dat mensen met een beperking of ouderen in staat stelt om veilig en comfortabel te douchen en naar het toilet te gaan. Het gebruik van een verrijdbare stoel met wielen maakt de verplaatsing handiger en vergemakkelijkt de zorg voor mensen met beperkte mobiliteit. Dit draagt bij aan verbeterde toegankelijkheid en hygiëne in de badkamer.

 

Wandbeugels

CRUC biedt een uitgebreid assortiment wandbeugels voor ouderen, gehandicapten en mensen met mobiliteitsproblemen. Deze beugels zijn beschikbaar in diverse vormen, lengtes en met verstelbare opties. Ze bieden betrouwbare ondersteuning in verschillende situaties, zoals bij het toilet, in de badkamer of in de douche. Ze verminderen het risico op vallen en bieden extra grip en balans, waardoor uw badkamer een veilige en comfortabele ruimte wordt. Kies uit hoogwaardige materialen zoals chroom, gecoat staal, roestvrij staal of PVC voor extra veiligheid en comfort.