Skip to content
28 producten
Go to filters
28 producten
Go to products Go to products

Douchekruk kopen – comfort en veiligheid in uw badkamer

Een douchekruk biedt comfort en veiligheid in de badkamer, vooral voor ouderen, senioren, en mensen met mobiliteitsproblemen. Het zorgt namelijk voor een stabiele zitplaats tijdens het douchen, waardoor u zo lang mogelijk ontspannen en zelfstandig kan douchen zonder zich zorgen te hoeven maken over evenwichtsproblemen, vermoeidheid of vallen. Bij het kiezen van de juiste douchekruk is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals:

  • De vorm die u fijn vindt (driehoekig, vierkant, rechthoekig).
  • Of u extra steun wilt, zoals een rugleuning of armsteunen.
  • Hoe lang de kruk moet zijn.
  • Of hij inklapbaar moet zijn.
  • Hoeveel geld u eraan wilt besteden.
  • Wat uw persoonlijke stijl is.

CRUC heeft een uitgebreid assortiment douchekrukken van opvouwbare douchekrukken tot douchekrukken met een rugleuning. Bekijk welke het beste bij u past of vraag ons om advies!

Diverse soorten douchekrukken bij CRUC – aanpasbaar aan uw behoeften 

Bij CRUC vindt u een ruime keuze aan veilige en comfortabele douchekrukken die aan verschillende behoeften en stijlen voldoen. Onze douchekrukken zijn vrijwel allemaal in hoogte verstelbaar, waardoor ze perfect aan uw lengte kunnen worden aangepast. Ze zijn voorzien van antislip zittingen en doppen voor maximale veiligheid. Daarnaast zijn onze douchekrukken niet alleen functioneel, maar ook ergonomisch ontworpen en gemaakt van duurzaam lichtgewicht aluminium.

Voor extra ondersteuning bieden we douchekrukken met rugleuning of armleuningen aan. Als u flexibiliteit wilt, hebben we zelfs opvouwbare en demonteerbare modellen voor gemakkelijke aanpassing, opslag of reizen. We hebben zelfs draaibare zitvlakken voor eenvoudige beweging en modellen met een modern en elegant design voor naadloze integratie in uw badkamerinterieur. Ontdek ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte douchekruk voor u! Als u hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar om u te adviseren.

Voor diegenen die op zoek zijn naar extra rug- of armondersteuning, raden we ook onze douchestoelen aan.


Douchekruk huren of lenen? Ontdek onze tijdelijke oplossingen!

Als u tijdelijk een douchekruk nodig heeft, bijvoorbeeld na een operatie of tijdens het herstel, bieden wij u de mogelijkheid om er een te huren. Zo kunt u de kruk uitproberen en zien of deze aan uw behoeften voldoet. Bekijk onze collectie leen douchekrukken hier.