Skip to content
17 producten
Go to filters
17 producten

Douche zitje kopen

Onze wandgemonteerde douchezitjes bieden comfort en veiligheid in de badkamer, vooral voor mensen met beperkte mobiliteit of ouderen die extra zitondersteuning nodig hebben tijdens het douchen. Ze zijn compact en inklapbaar, waardoor uw badkamer toegankelijker wordt. Ons assortiment omvat diverse opties, zoals modellen met of zonder armsteunen en steunpoten, evenals stijlvolle designs die bij uw badkamerinterieur passen. De prijzen variëren van €129 tot €524, zodat u kunt kiezen op basis van uw persoonlijke behoeften en budget. Welke functies zijn voor u essentieel? Wilt u extra stabiliteit met steunpoten? Of heeft u moeite bij het opstaan en wilt u een douchezitje met armleuningen? Uw keuze hangt af van uw voorkeuren en badkamerstijl.

Douchezitje aan de muur monteren

Onze opklapbare douchezitjes zijn gemakkelijk aan de muur te bevestigen. Voordat u het douchezitje monteert, check of deze genoeg draagkracht heeft. Bij het monteren van een douchestoel aan de muur moet je rekening houden met de volgende belangrijke punten:

  1. Locatie: Kies een geschikte locatie in de douche, rekening houdend met de bereikbaarheid en de behoeften van de gebruiker.
  2. Bevestigingspunten: Markeer en boor de bevestigingsgaten op de juiste hoogte en zorg ervoor dat ze waterpas en stevig zijn.
  3. Montagemateriaal: Gebruik het juiste montagemateriaal en gereedschap dat geschikt is voor de muur waarop je de stoel monteert.
  4. Stabiliteit: Zorg ervoor dat de stoel stevig en veilig is bevestigd door deze goed te testen voordat deze in gebruik wordt genomen.
  5. Installatie-instructies: Volg nauwkeurig de installatie-instructies van de fabrikant om ervoor te zorgen dat de stoel correct wordt gemonteerd.
  6. Afwerking: Werk de installatie af door eventuele schroeven of bevestigingsmiddelen te verbergen en de stoel op de juiste hoogte af te stellen.
  7. Veiligheid: Het waarborgen van de veiligheid van de gebruiker is de hoogste prioriteit bij de installatie van een douchestoel aan de muur.
Go to products Go to products