Skip to content
21 producten
Go to filters
21 producten

Zwemhoezen gips, douchehoezen en beschermhoezen kopen bij CRUC

Ontdek bij CRUC diverse waterdichte douchehoezen, zwemhoezen en beschermhoezen om je gipsarm of -been droog te houden tijdens douchen, zwemmen en baden. Met topmerken zoals Bloccs en LimbO, beschikbaar voor zowel 

Soorten gips & Verbandbescherming

Maak uw herstel een stuk gemakkelijker met de diverse gips- en verbandbeschermingsopties van CRUC. Onze hoogwaardige limbO douchehoezen, geschikt voor zowel arm als been en in verschillende modellen en maten, garanderen een moeiteloze douche-ervaring terwijl uw gips droog blijft. Voor wie wil zwemmen zonder zorgen bieden de Bloccs zwemhoezen optimale bescherming, zodat u kunt genieten van baden en zwemmen met een droog gips. De Limbo Outcast is perfect als u bescherming zoekt voor uw gipsarm of -been in diverse weerkomstandigheden. Deze houdt het verband droog en de vingers vrij. 

 

Douchehoes

Geniet moeiteloos van uw douche met de hoogwaardige CRUC douchehoezen voor zowel arm als been, waardoor uw gips droog blijft. We bieden verschillende gipshoezen voor zowel kinderen als volwassenen en douchehoezen voor een gips arm of gipsbeen. Ontdek onze LimbO douchehoezen in verschillende maten en modellen

 

Zwemhoes

Ontdek bij CRUC hoogwaardige Bloccs zwemhoezen voor gipsarmen en -benen. Onze waterdichte gipshoezen bieden volwassenen en kinderen de vrijheid om zorgeloos te douchen, baden en zwemmen, terwijl het gips en verband droog blijven. Kies uit verschillende maten en geniet van comfortabel herstel. Koop nu jouw Zwemhoes Gips voor onbezorgd plezier in het water!

 

Beschermhoes gips 

Ontdek bij CRUC de perfecte bescherming voor gipsarmen en -benen met onze hoogwaardige limbO Outcast beschermhoezen. Houd je gips, verband of prothese droog in diverse weersomstandigheden en geniet van volledige bewegingsvrijheid voor je vingers.