Skip to content
26 producten
Go to filters
26 producten

Incontinentiemateriaal voor mannen, vrouwen en ouderen

Incontinentiemateriaal voor mannen, vrouwen en ouderen is zorgvuldig ontworpen om urineverlies discreet op te vangen en lekkage te voorkomen. Variërend van absorberende inleggers tot wasbaar incontinentieondergoed, biedt het verschillende absorptieniveaus en pasvormen voor zowel heren als dames. De wasbare incontinentiebroekjes hebben doorgaans een absorptievermogen van ongeveer 300 ml, maar kunnen meestal worden aangepast met onze uitneembare wegwerp inleggers voor extra capaciteit bij zwaar urineverlies. Deze producten bieden comfort en zekerheid, waardoor gebruikers ondanks incontinentieproblemen een actief en zelfverzekerd leven kunnen leiden.

 

Wasbaar incontinentieondergoed

Wasbaar incontinentieondergoed voor dames, heren en ouderen biedt een effectieve oplossing voor urineverlies. Dit absorberende ondergoed is ontworpen om discrete bescherming te bieden tegen lekkages en comfortabel te zitten. De incontinentiebroekjes zijn wasbaar, verkrijgbaar in een pasvorm voor zowel mannen als vrouwen en zijn gemaakt van 65% polyester en 35% katoen of PVC. Ze hebben doorgaans een absorptievermogen van 300 ml en zijn beschikbaar met en zonder inlegstuk voor een inlegverbandje. 

 

 Wasbare inleggers en inlegverband      

Wasbare inleggers bieden een herbruikbare oplossing voor urineverlies, terwijl inlegverbanden ontworpen zijn voor eenmalig gebruik. Beide absorberende producten dienen om discreet te beschermen tegen lekkages, met comfort en zekerheid als prioriteit. Ze zijn te combineren met ons incontinentie ondergoed of met normaal ondergoed.