Skip to content
8 producten
Go to filters
8 producten

Toiletverhoger kopen 

Onze toiletverhogers tillen de zithoogte van het toilet naar een comfortabel niveau, waardoor opstaan en zitten moeiteloos wordt, met name voor senioren en personen met beperkte mobiliteit. CRUC presenteert een uitgebreide selectie toiletzittingen en verhogers van topkwaliteit, beschikbaar in diverse hoogtes, afmetingen (variërend van 5 cm tot 15 cm) en materialen. Bovendien bieden we verstelbare toiletverhogers, zachte toiletverhogers en exemplaren met handige armleuningen en deksels voor extra gebruiksgemak.

Toiletverhoger met armleuningen – Voor extra ondersteuning 

Een toiletverhoger met armleuningen biedt extra ondersteuning bij het zitten en staan en transfers. Dit kan het risico op vallen verminderen en verhoogt de veiligheid en toegankelijkheid in de badkamer.


Beste toiletverhoger – Die past bij uw behoeften

De beste toiletverhoger voor u hangt af van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Bij het kiezen van een toiletverhoger is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals uw lichaamshoogte, mobiliteitsniveau en persoonlijke comfort. Zoek naar een model dat de juiste zithoogte biedt en mogelijk extra functies heeft, zoals armsteunen of een deksel, om aan uw behoeften te voldoen. Bovendien is het raadzaam om te investeren in een toiletverhoger van hoogwaardige kwaliteit om duurzaamheid en veiligheid te waarborgen. Raadpleeg de medische professionals van CRUC voor meer advies.