Skip to content
14 producten
Go to filters
14 producten

Antislipmat kopen

Ontdek onze uitgebreide selectie antislip badkameraccessoires, waaronder onze speciaal ontworpen antislip matten voor de douche, vloer en bad. Deze anti slip badmatjes zijn ontwikkeld om extra grip te bieden op natte en gladde oppervlakken, wat het risico op ongelukken en uitglijden in de badkamer aanzienlijk vermindert. Ze zijn ideaal voor gezinnen met kinderen, senioren en iedereen die waarde hecht aan een slipvrije en veilige badkamerervaring. De antislip badkamer matten zijn bij ons verkrijgbaar in vele verschillende maten voor zowel de badkamervloer, douche en bad. Daarnaast hebben ze sterke zuignappen aan de onderkant voor houvast en ter voorkoming van valpartijen. Heeft u vragen of behoefte aan advies? Ons team staat graag voor u klaar!

 

Antislip spray voor de badkamer

Ontdek ook onze antislip sprays, die het risico op glijpartijen in de douche of badkamer aanzienlijk verminderen. Met behulp van deze anti-slip coating sprays kun je de vloer van je badkamer of de badkamertegels veilig en slipvrij maken. Het aanbrengen van de spray is moeiteloos en direct na de behandeling begaanbaar. Bovendien bevat het geen schadelijke chemicaliën en is het volledig biologisch afbreekbaar.


Anti slip strips

Kijk ook nog eens naar onze zelfklevende anti slip strips, rondjes of figuren voor in bad, douche, badkamervloeren en andere oppervlaktes waar het regelmatig nat en glibberig wordt. Ze zijn bijzonder handig voor gezinnen met jonge kinderen, ouderen of mensen met mobiliteitsproblemen, omdat ze extra grip en stabiliteit bieden bij het betreden of verlaten van het bad of de douche. Deze strips worden vaak gemaakt van duurzame materialen zoals rubber en/of silliconen en zijn verkrijgbaar in een ronde vorm, strepen en figuurtjes. 

 

Hoe kun je badkamer tegels antislip maken?

Er zijn verschillende manieren om badkamertegels anti slip te maken, hier zijn de meest voorkomende: 

Antislip Spray:

 • Reinig de badkamertegels grondig om ervoor te zorgen dat ze vrij zijn van vuil, zeepresten en vet.
 • Schud de antislip spray goed volgens de instructies op de verpakking.
 • Spuit de antislip spray gelijkmatig over de tegels, zorg ervoor dat je een dunne, uniforme laag aanbrengt.
 • Laat de spray volgens de instructies op de verpakking drogen voordat je de badkamer weer gebruikt. Dit kan enkele uren duren, afhankelijk van het product.


Antislip Matten:

 • Kijk waar je de mat wil plaatsen en meet zo nodig de oppervlakte op. 
 • Koop een mat met de juiste afmetingen en de juiste functionaliteiten (badmat, douchemat of vloermat)
 • Plaats antislip matten op strategische locaties op de vloer van de badkamer, zoals bij de douche-ingang of het bad.
 • Zorg ervoor dat de matten goed plat liggen en niet verschuiven. Ze hebben meestal een rubberen onderkant of zuignappen om dit te voorkomen.


Antislip Strips:

 • Reinig en droog de tegels waarop je de antislip strips wilt aanbrengen.
 • Meet en markeer de plaatsen waar je de strips wilt plaatsen, meestal op plekken waar veel gelopen wordt.
 • Verwijder de backing van de antislip strips en plak ze stevig op de tegels op de gemarkeerde locaties.
 • Druk de strips goed aan om ervoor te zorgen dat ze goed hechten.