Skip to content
35 producten
Go to filters
35 producten

Uitgebreid assortiment wandbeugels bij CRUC

Bij CRUC vindt u een divers aanbod veilige wandbeugels voor ouderen, gehandicapten, kinderen of mensen met mobiliteitsproblemen. Onze wandbeugels zijn beschikbaar in diverse lengtes, vormen (recht, gebogen, hoekig) en met verstelbare opties. De gebogen varianten bieden ondersteuning in verschillende posities, zoals horizontaal, verticaal of diagonaal. Voor veelzijdige ondersteuning kunt u overwegen om hoekbeugels te gebruiken. Deze ergonomisch gebogen beugels kunt u gemakkelijk op de juiste plek vastpakken voor optimale ondersteuning.

We bieden ook demonteerbare beugels die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Of wandbeugels die gemonteerd worden met schroeven of met zuignappen, waarbij boren niet nodig is. Ons assortiment omvat wandbeugels van hoogwaardige materialen zoals chroom, gecoat staal, roestvrij staal en duurzaam PVC. Voor extra veiligheid en comfort zijn er beugels met handige groeven en antislip eigenschappen. Of u nu ondersteuning zoekt in het toilet, de badkamer of het bad, bij CRUC vindt u de ideale wandbeugels voor meer veiligheid en comfort.


Wandbeugels voor toilet

Wandbeugels voor het toilet worden stevig aan de muur bevestigd en dienen als betrouwbare handvatten om veilig te zitten en op te staan van het toilet. Deze beugels zijn bijzonder handig voor ouderen en mensen met beperkte mobiliteit, omdat ze het risico op valpartijen verminderen en de onafhankelijkheid vergroten.


Wandbeugels badkamer

Wandbeugels voor de badkamer zijn praktische en veilige toevoegingen aan elke badkamer. Ze zijn ontworpen om extra ondersteuning en stabiliteit te bieden bij activiteiten zoals douchen, baden of opstaan na gebruik van het toilet. Deze beugels zijn bijzonder handig voor ouderen, gehandicapten en iedereen die behoefte heeft aan meer grip en balans in de badkamer. Ze verminderen het risico op uitglijden en vallen, waardoor de badkamer een toegankelijke en comfortabele ruimte wordt.


Wandbeugels douche

Wandbeugels voor de douche zijn onmisbaar voor een veilige en toegankelijke doucheruimte. Ze dienen als betrouwbare ondersteuning om uitglijden en vallen te voorkomen, en zijn ideaal voor ouderen, gehandicapten en iedereen die extra stabiliteit nodig heeft tijdens het douchen