Skip to content
SKU E-AS0002C

Elektrische opvouwbare rolstoel SplitRider, blauw

€ 3.350,00

Het verschil met de JoyRider is dat de SplitRider demontabel is in 2 delen. Het onderstel en bovenstel klikken in elkaar, en is dus eenvoudig te demonteren. Met de SplitRider kunt u zelfstandig in en om uw huis bewegen, boodschappen doen, met vakantie gaan.

Door zelfgekozen accessoires toe te voegen aan de SplitRider, zoals een mandje, tasje of elektrische duwondersteuning, kunt u deze vormgeven op een manier die het beste bij u past.
Bekijk alle accessoires


Nog %1 beschikbaar

Elektrische opvouwbare rolstoel SplitRider, blauw

€ 3.350,00
Gemiddelde levertijd is 1- 2 werkdagen

De elektrische opvouwbare rolstoel Splitrider van e-Ability is een lichtgewicht rolstoel met een aluminium frame. Het is de lichtste elektronische rolstoel op de markt, en mag meegenomen worden op de boot, of in het vliegtuig.
> De rolstoel kunt u met één hand bedienen middels een handige innovatieve joystick
> Joystick kan zowel links als rechts worden gemonteerd
> Het model is medisch gecertificeerd, stabiel en comfortabel
> Veilig door o.a de elektromagnetische rem
> Door de korte draaicirkel ook ideaal om binnen te gebruiken
> De rolstoel is opvouwbaar
> De SplitRider is demontabel in 2 delen, Het zwaarste onderdeel weegt slechts 12,2 kilogram.
> Het onderstel en bovenstel klikken in elkaar, en is dus eenvoudig te demonteren.
> KLeur: blauw
Na het verbinden van de twee delen is de SplitRider ook klaar voor gebruik. Bij het monteren van de twee delen kan de gebruiker gewoon rechtop blijven staan.
Met een actieradius van 16 kilometer kunt u zorgeloos mooie dagtochten maken, waar u maar wilt. De uitneembare en oplaadbare accu is makkelijk te vervangen.

Bel ons gerust voor meer informatie, een brochure of het maken van een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie aan huis. (Groningen-Friesland-Drenthe)

CRUC Hulpmiddelenservice zorgt met persoonlijke service en expertise voor het meest geschikte hulpmiddel voor uw specifieke situatie. Onze bewegingswetenschappers, met jarenlange ervaring op gebied van mobiliteit en transferhulpmiddelen, kunnen u adviseren of een hulpmiddel geschikt is voor uw specifieke situatie.