Skip to content
7 producten
Go to filters
7 producten

Buikband, rompbandage of stomagordel

Een buikband of rompbandage zorgt voor compressie op de buik/romp. Wordt gebruikt o.a na een operatieve behandeling en bij klachten waar compressie op de romp geïndiceerd is, zoals bij ribletsel, operaties aan de buik of ribbenkast, buikwandbreuk, belasting op longen & hart, littekenbreuk, navelbreuk of bij een stoma. De medische rompbandages en buikbanden zijn elastisch en verkrijgbaar in verschillende maten en hoogten. Ook bieden we een buikband-stomagordel aan, waarbij een opening geknipt kan worden ter hoogte van de stoma.

 

Liesbreuk band kopen bij CRUC

Een liesbreukband biedt effectieve ondersteuning bij liesbreuken. De breukband voor liesbreuk is verkrijgbaar in zowel dubbelzijdige als enkelzijdige varianten en diverse maten, zorgt deze band voor gerichte compressie, waardoor de liesbreuk wordt ondersteund en ongemak en druk in de liesregio wordt verlicht. Ideaal voor comfort en stabiliteit tijdens het bevorderen van het herstelproces.

 

Navelbreuk band – vind de beste navelbreukbanden bij CRUC!

Onze navelbreukbanden, speciaal ontworpen voor volwassenen, bieden optimale ondersteuning en comfort wanneer u last heeft van een navelbreuk of buikbreuk. Kies de beste navelbreukband voor doeltreffende compressie en stabiliteit, wat essentieel is voor het bevorderen van genezing en het verminderen van pijn en ongemak na de operatie of preventief voor de operatie. Tevens zal de navelbreuk door de navelbreukband niet meer zichtbaar zijn.