Skip to content
12 producten
Go to filters
12 producten

Polsbrace kopen – Vind de beste polsbraces bij de thuiszorgwinkel CRUC!

Een polsbrace is een ondersteunend hulpmiddel dat om de pols wordt gedragen om stabiliteit te bieden, blessures te voorkomen of te genezen, en pijn te verminderen. Een brace ontlast de pols bij dagelijkse bezigheden of sport en zorgt ervoor dat er geen verkeerde bewegingen gemaakt kunnen worden, waardoor de blessure sneller herstelt. 

Bij CRUC hebben we verschillende polsbraces die passen bij verschillende blessures of klachten. We hebben polsbraces voor aandoeningen zoals: carpaal tunnel syndroom, artritis, tendinitis, verrekkingen, verstuikingen, syndroom van Quervian, instabiliteit, breuk van de pols of duim, reuma, en peesontstekingen. We verkopen braces voor de pols van de volgende merken: comfort cool, Neo G airflow, Ligaflex, Dynastab & Push. Hieronder zullen we meer toelichtingen geven over de verschillende soorten polsbraces en vraag ons vooral ook om advies!

 

Polsbraces voor Carpaal Tunnelsyndroom en spalken voor de pols 

Bij het carpaal tunnelsyndroom wordt vaak een polsbrace met een specifieke vorm aanbevolen, bekend als een 'spalk voor de pols’ of 'polsbrace voor carpaal tunnel syndroom'. Deze braces zijn ontworpen om de pols in een neutrale positie te houden, wat de druk op de mediane zenuw verlicht en symptomen zoals pijn en tintelingen vermindert. Ze worden vaak 's nachts gedragen om de symptomen te verminderen en de slaapkwaliteit te verbeteren. Bij CRUC hebben we meerdere braces voor carpaal tunnel syndroom, zoals: de comfort cool pols en duim brace, de comfort cool polsbrace, ligaflex manu, ligaflex classic, push med etc.

 

Duim- en Polsbraces voor doelgerichte ondersteuning

Bij CRUC hebben we ook vele pols duim braces. Een polsbrace met duim wordt vaak aanbevolen wanneer er sprake is van specifieke duimgerelateerde problemen, zoals duimklachten, instabiliteit, artrose of letsel aan het duimgewricht, zoals bij het zogenoemde 'skiduim'. Deze duim en polsbraces bieden gerichte ondersteuning aan de pols én duim en houden zowel de pols als de duim in een stabiele houding. 

 

Polsbraces voor Peesontsteking in de pols

Als u een polsbrace nodig heeft vanwege peesontsteking in de pols, is het cruciaal dat de brace niet alleen comfortabel zit, maar ook voldoende compressie en ondersteuning biedt. Bij CRUC bieden we speciaal ontwikkelde polsbraces voor peesontsteking, oftewel tendinitis, zoals de Comfort Cool Pols en Duim Brace, Comfort Cool Polsbrace, Ligaflex Manu, en meer. Overweeg zorgvuldig welke brace geschikt is voor uw situatie of raadpleeg onze medische professionals voor deskundig advies.

 

Push polsbrace – Speciale aanbieding van de Push Med brace! OP = OP

Push-polsbraces, zoals de uitvoeringen: Push Sports of Push Care en Push med, staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en effectieve ondersteuning bij blessures of aandoeningen aan de pols. Deze braces bieden vaak een combinatie van stabiliteit en bewegingsvrijheid, waardoor ze geschikt zijn voor sporters en mensen met polsproblemen. Wij bieden nu de Push Med polsbrace aan voor een hele voordelige prijs, namelijk € 55,69! Dus wees er snel bij, want op = op.