Skip to content
3 producten
Go to filters
3 producten

Voetbrace kopen

Braces voor de voet zijn bieden comfort en ondersteuning aan mensen die kampen met diverse problemen aan de voet, enkel, hiel of teen. De brace voet is ontworpen om stabiliteit te bevorderen en pijn te verminderen bij aandoeningen zoals verstuikingen, peesontstekingen en andere orthopedische uitdagingen. Met verschillende doordachte ontwerpen en verstelbare functies past de voetbrace zich aan de individuele behoeften aan, waardoor zowel atleten als mensen met dagelijkse activiteiten profiteren van verbeterde mobiliteit en herstel. 

Bij veelvoorkomende klachten zoals hielspoor, klapvoet, fasciïtis plantaris, hallux valgus en achillespeesklachten, kan het overwegen van de aanschaf van een voetbrace een zinvolle overweging zijn.

 

Hallus valgus spalk of brace voet middenvoetsbeentje kopen

De Hallux Valgus Brace Soft Support en Nachtspalk zijn doeltreffende middelen ontwikkeld om verlichting te bieden bij hallux valgus, een veelvoorkomende voetafwijking waarbij de grote teen naar buiten buigt. De Soft Support is een verstelbare, zachte ondersteuning die comfortabel gedragen kan worden gedurende de dag, om gebruikelijke afwijkingen van de grote teen te corrigeren en irritaties en ontstekingen van hallux valgus te verminderen. De Nachtspalk is ontworpen voor optimale mobilisatie van de hallux valgus tijdens de nacht, waarbij het middenvoetsbeentje en de grote teen op correcte wijze worden ondersteund voor een gezonde genezing.