Skip to content
2 producten
Go to filters
2 producten

Medicijn koeltasje kopen bij CRUC

Bij CRUC hebben we verschillende insuline/medicijn koeltasjes, klein en groot. Deze koeltasjes zijn ontworpen voor veilige opslag en transport van je medicatie, zodat je tijdens vakanties of uitstapjes gerust je insuline en medicijnen op kamertemperatuur kunt houden. Bekijk de beschrijving zorgvuldig om te begrijpen hoe het werkt en hoelang het actief blijft, zodat je het juiste medische koeltasje voor jouw behoeften kunt kiezen.

 

Koeltasje insuline

Een insuline koeltasje is een compacte draagbare oplossing voor het veilig bewaren en vervoeren van insuline. Voor insuline is dit noodzakelijk, aangezien het bij een te hoge of te lage temperatuur snel zijn werking verliest. Deze geïsoleerde koeletuis zorgen ervoor dat de insulinepen op de juiste temperatuur blijft, waardoor de effectiviteit van de medicatie behouden blijft. Ideaal voor reizen en dagelijks gebruik, bieden ze gemak en gemoedsrust voor mensen met diabetes.

 

Koeltasje medicijnen 

Een koeltasje voor medicijnen zijn gekoelde en draagbare tasjes die ontworpen is om medicijnen op een veilige en koele temperatuur te houden. Dit compacte tasje is ideaal voor het bewaren van medicijnen die gevoelig zijn voor hitte, zoals insuline of bepaalde injecties. Het zorgt voor gemak en gemoedsrust bij het vervoeren van medicatie onderweg.