Skip to content
16 producten
Go to filters
16 producten

Pillensplijter

Een pillensplijter is een handig medisch hulpmiddel dat ontworpen is om zonder krachtinspanning tabletten nauwkeurig in tweeën te verdelen of verder op te delen. Het vergemakkelijkt het innemen van halve of gedeeltelijke doseringen voor patiënten die aangepaste medicatie nodig hebben of moeite hebben met het slikken van hele pillen. Met dit apparaat kunnen gebruikers hun medicatie eenvoudig en nauwkeurig doseren, waardoor het geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen met specifieke medicatiebehoefte

 

Medicijnenvermaler/ pillenverguizer

Een pillenvergruizer, oftwel medicijnvermaler, is een praktisch apparaat dat medicatie vermaalt tot fijne deeltjes. Ideaal voor mensen die moeite hebben met het slikken van hele pillen, biedt het gemak en maakt het innemen van medicatie eenvoudiger, vooral voor ouderen of personen met slikproblemen.

 

Oogdruppel bril – al vanaf €6,75 bij CRUC!

Een oogdruppelbril is een innovatief hulpmiddel dat is ontworpen om oogdruppels gemakkelijk en nauwkeurig toe te dienen. Het biedt gebruikers een handsfree methode om oogmedicatie te gebruiken, waardoor het bijzonder handig is voor mensen met beperkte mobiliteit of moeite met het zelf toedienen van oogdruppels. Deze bril verbetert de nauwkeurigheid en het comfort bij het aanbrengen van oogmedicatie.