Skip to content
2 producten
Go to filters
2 producten

Saturatiemeter kopen – vind de beste saturatiemeters bij CRUC

Bij CRUC vindt u hoogwaardige saturatiemeters, ook bekend als zuurstofmeters, geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Onze saturatiemeters meten zowel het zuurstofgehalte in het bloed als de hartslag, en ze zijn uitgerust met geavanceerde technologie waarmee u binnen enkele seconden de saturatie met hoge precisie kunt meten. Onze oximeters (saturatiemeters) zijn eenvoudig in gebruik en kunnen moeiteloos op de vinger worden geplaatst met behulp van de vingerclip. Hierbij wordt het zuurstofniveau gemeten door de nagel heen. Kies voor de betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van onze saturatiemeters, beschikbaar bij CRUC.

 

Saturatiemeter voor kind en baby

Ontdek onze speciale saturatiemeters ontworpen voor kinderen en baby's. Deze handige en compacte apparaten kunnen eenvoudig op kleine vingers worden geplaatst. Ze zijn voorzien van een charmant groen/grijs kikkerontwerp, waardoor het meten van de saturatie en zuurstof voor kinderen minder angstaanjagend en leuker wordt. Bovendien is het display draaibaar en kan het in vier richtingen worden afgelezen, zodat het goed zichtbaar is voor degene die de meting uitvoert. Kies voor een kindvriendelijke benadering van gezondheidsmonitoring met onze speciale saturatiemeters.

 

Hoe werkt een saturatiemeter?

Een saturatiemeter, ook wel bekend als oximeter, is een handig apparaat dat eenvoudig de zuurstofwaarden in uw bloed meet. Door de meter op uw vinger te plaatsen, meet het de zuurstofsaturatie, oftewel het percentage bloedcellen dat met zuurstof is verzadigd. Het aflezen van de resultaten is simpel, en u krijgt niet alleen uw zuurstofniveau te zien, maar vaak ook uw hartslag. Bij CRUC.nl vindt u de beste oximeters die u helpen uw gezondheid in de gaten te houden. Ontdek zelf hoe gemakkelijk het is om uw saturatie te meten en uw welzijn te waarborgen.

 

Wat meet een saturatiemeter?

Een saturatiemeter, ook wel bekend als oximeter, is een eenvoudig te gebruiken apparaat dat specifiek is ontworpen om twee belangrijke metingen uit te voeren die van vitaal belang zijn, vooral voor ouderen. Allereerst meet het de zuurstofsaturatie in het bloed, wat aangeeft hoeveel zuurstof de rode bloedcellen dragen. Deze meting is cruciaal om te begrijpen hoe goed het lichaam van zuurstof wordt voorzien. Ten tweede geeft de saturatiemeter ook de hartslag weer, wat een belangrijke indicator is van de hartgezondheid. Voor ouderen biedt dit apparaatje dus waardevolle inzichten in zowel de zuurstofniveaus als de hartslag, waardoor ze hun gezondheid nauwlettend kunnen volgen en proactief kunnen handelen indien nodig.