Skip to content
14 producten
Go to filters
14 producten

Matrasbeschermer

Matrasbeschermers zijn beschermers voor je beddengoed. Ze beschermen tegen transpiratie, vocht, vlekken en urine, terwijl de antibacteriële, anti-schimmel, brandvertragende en latexvrije eigenschappen zorgen voor hygiëne en veiligheid. Ideaal voor zwangerschap, bevalling en lichte incontinentie, bieden ze comfort en gemak door hun uitwasbare en herbruikbare ontwerp, waardoor ze essentieel zijn voor een gezonde slaapomgeving. Ze zijn als een hoeslaken om je matras te stoppen.

 

Wasbare onderlegger

Wasbare onderleggers bed zijn absorberende pads/ onderleggers die worden gebruikt om matrassen te beschermen tegen vocht en vloeistoffen. Ze dienen om lekkages door incontinentie, bedplassen, of menstruatie, uitscheiding of andere vormen van ongewenst van lichaamsvloeistoffen op te vangen. Het handige herbruikbare ontwerp met vaak instopstroken maakt dat ze goed op hun plek blijven, terwijl ze zorgen voor een schone en droge omgeving, waardoor het comfort en de hygiëne worden bevorderd. Ook zijn ze duurzaam in gebruik en gemakkelijk uit te wassen.

 

Incontinentielaken of hoeslaken 

We hebben uitwasbare en disposable hoeslakens die ideaal zijn om te gebruiken bij ongewenste ongelukjes in bed, lekkage van incontinentiemateriaal of lichaamsvloeistoffen, bedlegerige personen die zo min mogelijk belast moeten worden of personen waarbij het wisselen van het hoeslaken veel inspanning vergt. De disposable lakens zijn voorzien van meerdere afneembare lagen en zijn gemaakt van natuurlijke viscose- en bamboevezels. Wanneer het bed verschoond dient te worden kan één laag eenvoudig van het hoeslaken worden afgescheurd zonder het totale hoeslaken te wisselen. Elke laag van het hoeslaken bestaat uit een zachte ‘ademende’ bovenlaag en een waterdichte onderlaag. Hierdoor dringen lichaamsvloeistoffen en uitscheiding niet door naar een onderliggende laag of naar het matras waardoor de kans op infecties wordt verminderd. Ook hebben we een uitwasbare hypoallergeen molton bedlaken met waterdichte onderzijde. Waarvan de bovenzijde gemaakt is van aangename zachte katoen en onderzijde van waterdicht pvc.