Skip to content
23 producten
Go to filters
23 producten

Antislip mat of antislip placemat

Anti-slip matten en placemats bieden stabiliteit en bescherming op tafels, werkbladen, dienbladen, handvatten, gladde vloeren en oppervlakken. Ze voorkomen het verschuiven van servies, bestek en snijplanken, waardoor ongelukken worden voorkomen. Deze handige hulpmiddelen zijn ideaal voor ideaal voor personen die problemen hebben met grijpen, pakken en hun mobiliteit. Ook hebben gezinnen met kinderen, ouderen en mensen met mobiliteitsproblemen hier baat bij, want het zorgt voor een veilige en gemakkelijke eetervaring.

 

Antislip dienblad

Het anti-slip dienblad is een praktisch hulpmiddel dat stabiliteit biedt bij het serveren van eten en drinken. Met een anti-slip oppervlak voorkomt het ongewenst verschuiven van glazen, bestek of borden, waardoor morsen wordt geminimaliseerd. Ideaal voor gezinnen met kinderen, ouderen en mensen met mobiliteitsproblemen, maakt het anti-slip dienblad het serveren veiliger en gemakkelijker. Ook erg handig voor rolstoelgebruikers.

 

Anti slip op rol

Anti-slip materiaal op rol biedt een veelzijdige oplossing voor het voorkomen van verschuivingen en glijden van voorwerpen op diverse oppervlakken. Het materiaal is ideaal voor het bekleden van lades, planken, vloer trap treden en meer, waardoor een veilige omgeving wordt gecreëerd. Handig voor gezinnen met kinderen, ouderen, en mensen met mobiliteitsproblemen, biedt anti-slip materiaal op rol een eenvoudige en effectieve manier om ongelukken te voorkomen. Bovendien is het eenvoudig op maat te knippen en multi-inzetbaar.