Skip to content

Kruk - wandelstok doppen

Bij CRUC vind je verschillende  kleuren rubberen doppen o.a zwarte, grijze, blauwe en roze rubber doppen voor uw wandelstok of loopkruk. We hebben ze in verschillende maten: 16 mm, 19 mm, 22 mm en 25 mm. Voor de wandelstokken hebben we ook speciale  rubberdoppen zoals de flexy foot , dit  is een driepoot dop die zorgt  voor meer balans en stabiliteit dan een gewone rubberdop. En een voordeel is dat de wandelstok niet meer omvalt.  De rubberdop zoals de Flexyfoot zorgt voor meer demping en schokabsorbering, wat pijnklachtein in het bovenlichaam voorkomt. 

 

Krukdop- rubberdoppen voor krukken 19 mm, 22 mm 

Wanneer de doppen voor de krukken aan vervanging toe zijn kunt u de Rubberdoppen eenvoudig bestellen bij CRUC. Zo kunt u weer veilig gebruik  maken van de loop krukken.
De krukdoppen kunnen eenvoudig verwisseld worden. Wel is goed vooraf na te gaan wat de afmeting is, deze wordt bepaal door de diameter van de onderste buis. Meestal is de afmeting van de krukdop 19 mm of 22 mm. Neem bij twijfel gerust contact op met CRUC. Wij bieden krukdoppen aan in  de kleuren zwart, grijs, blauw en roze. 

 

Wandelstok doppen kopen bij CRUC

Bij CRUC.nl zijn verschillende wandelstok doppen verkrijgbaar. De wandelstokdoppen hebben we in verschillende soorten en maten. De maat van de wandelstokdop wordt bepaald door de diameter van de buis en is meestal 16 mm of 19 mm.  Bovendien hebben we speciale wandelstok doppen voor de elite seat stroller en trio popular. Komt u er niet uit vraag ons gerust om advies!