Skip to content
Items 1 - 50 of 141
Go to filters
Items 1 - 50 of 141

Rollator kopen - De beste en meest betaalbare

Bij CRUC kunt u terecht voor de beste en de meest betaalbare rollators voor ouderen. Dit kan een uitkomst zijn als u slecht ter been of angstig bent, de rollator zorgt namelijk voor extra steun en stabiliteit tijdens het lopen en staan. Welke rollator geschikt is voor u en uw situatie, hangt af van een heleboel factoren. Hierbij dient u beslissingen te maken op basis van: binnen of buiten gebruik, gewicht, opvouwbaarheid of specifieke modellen. Wij hebben voor alle eisen een passende rollator en zullen hieronder informatie verschaffen, waarmee u hopelijk een goede keuze kunt maken.

 

Rollator kopen in Groningen, Rotterdam of Amsterdam - bezoek onze zorgwinkels

Wilt u een rollator kopen in Groningen, Rotterdam of Amsterdam? De zorgwinkels van Cruc bieden vele kwalitatief hoogwaardige rollatoren met goede prijs-kwaliteitverhoudingen. Ons team is op de hoogte van de nieuwste modellen en selecteert zorgvuldig het assortiment. Ons assortiment omvat diverse opties, waaronder lichtgewicht rollatoren, carbon rollatoren, opvouwbare reisrollators, driedubbel opvouwbare rollatoren, outdoor rollatoren, en nog veel meer. Op deze manier kunnen we u voorzien van de rollator die perfect aansluit bij uw behoeften. We verkopen verschillende merken, waaronder Rehasense, Multimotion, Excel, Days, Provo, en andere.


Wees welkom in onze zorgwinkels in Groningen, Rotterdam en Amsterdam voor een testrit en advies!

In onze zorgwinkels kunt u de rollatoren uitgebreid zien en testen. Tevens staat ons team klaar om u te begeleiden in het vinden van de juiste rollator.


Rollator huren bij CRUC - vanaf €9,99 per week

Wanneer u slechts tijdelijk behoefte heeft aan een rollator. Is het bij ons ook mogelijk om een rollator te huren vanaf €9,99 per week. Wanneer u het besteld, worden er wel kosten in rekening gebracht. U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze winkels in Groningen of Rotterdam om te kijken of het op voorraad is. Kijk hier voor de exacte prijzen en aanbod.


Soorten rollators

Wij hebben een zeer breed scala aan rollators om u in uw behoeften te voorzien. Zo hebben wij binnen rollators en/of buiten rollators. Lichtgewicht opvouwbare rollators die wendbaar zijn en gemakkelijk op te tillen/ mee te nemen. Bovendien bieden we de standaard rollator aan, die voordelig zijn en zwaarder/ stabieler. Ook hebben we specifieke rollators zoals: de outdoor rollator, driewiel rollator, rollator-rolstoel of rollator onderarmschalen.Hieronder zullen we uitgebreidere informatie geven per categorie.

 
Lichtgewicht en opvouwbare rollator - extra ondersteuning zonder zwaarte

Een lichtgewicht en opvouwbare rollator is een handig hulpmiddel voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het lopen, maar niet in staat zijn om een zwaardere rollator te gebruiken. Kenmerken van lichtgewicht rollators zijn onder meer het lichte gewicht, opvouwbaarheid, verstelbaarheid, wendbaarheid en duurzaamheid. Voordelen zijn onder andere de gemakkelijke verplaatsbaarheid en inklapbaarheid. Bij het kiezen van een lichtgewicht rollator moet u rekening houden met factoren zoals binnen- of buitengebruik, frequentie van optillen, behoefte aan zitten en vervoeren van spullen. CRUC is een specialist op het gebied van rollators en biedt een ruim assortiment aan lichtgewicht rollators aan.

 

Binnen rollator - mobiliteit en veiligheid binnenshuis

Koop een binnen rollator voor extra mobiliteit en veiligheid binnenshuis. Onze webshop biedt de nieuwste, lichtgewicht, compacte en wendbare modellen, met handige accessoires zoals dienbladen, mandjes en zittingen. Geschikt voor ouderen, mensen met beperkte mobiliteit en revalidatiebehoeften.

 

Standaard rollator - betaalbare keuze voor extra balans

Een standaard stalen rollator is een betaalbare keuze voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het lopen. Deze rollatoren hebben een stalen frame en zijn opvouwbaar, wat handig is voor transport en opslag. Ze zijn zwaarder dan andere rollatoren, waardoor ze stabieler zijn tijdens gebruik en zijn daardoor een geschikte keuze voor mensen die extra balans nodig hebben.

 
Outdoor rollator - voor gebruik op ruw terrein

De outdoor rollator is ontworpen om gebruikt te worden op ruw terrein en biedt meer stabiliteit en comfort op oneffen oppervlakken. Deze rollators hebben vaak grote banden en zijn uitgerust met remmen om extra veiligheid te bieden tijdens het gebruik buiten.

 
Rollator onderarmschalen - voor ondersteuning bij beperkte armkracht

Een rollator met onderarmschalen is ontworpen voor mensen met beperkte kracht in hun armen, handen en polsen. De brede en stevige schalen bieden extra ondersteuning en veiligheid tijdens het lopen. Deze rollator is geschikt voor mensen met spierzwakte, artritis en verminderde stabiliteit. Er zijn niet veel aanbieders van onderarmschalen, dus kijk gerust rond op de site of vraag om advies via telefoon of e-mail.


Driewiel rollator - wendbaarheid in kleine ruimtes

Een driewiel-rollator is een compacte rollator met drie wielen die geschikt is voor gebruik binnenshuis vanwege de wendbaarheid en de mogelijkheid om in kleine ruimtes te manoeuvreren. Het biedt echter minder stabiliteit dan een vierwiel-rollator en wordt daarom afgeraden voor gebruik buitenshuis. Potentiële kopers worden aangemoedigd om ons assortiment te bekijken om de beste optie te kiezen.

 

De kinder rollator - speciaal voor kinderen

Een kinder rollator is een hulpmiddel om de mobiliteit van kinderen met beperkte mobiliteit te verbeteren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, en kunnen worden aangepast aan de lengte van het kind. Rollators voor kinderen bieden stabiliteit en veiligheid, en kunnen binnen en buiten worden gebruikt, met verschillende accessoires om spullen mee te nemen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en designs.

 

Rollator-rolstoel - de voordelen van rollator en rolstoel

De rollator-rolstoel is een 2-in-1 hulpmiddel dat de voordelen van zowel een rollator als een rolstoel biedt en is ontworpen voor mensen met beperkte mobiliteit die afwisselend willen lopen en zitten. Het kan eenvoudig worden omgezet in een transport rolstoel door de voetsteunen uit te klappen en de rugleuning om te draaien. Het heeft ook een inklapbaar frame voor gemakkelijke opslag en transport.

 

Zijn rollators inklapbaar/ opvouwbaar?

Ja, veel rollators zijn inklapbaar/ opvouwbaar voor gemakkelijke opslag en transport. Dit maakt het gemakkelijker om de rollator in de kofferbak van een auto te plaatsen, bijvoorbeeld wanneer iemand op reis gaat. Inklapbare rollators zijn ook handig voor mensen die beperkte opbergruimte hebben thuis.

 

Welke rollator is geschikt voor mij?

Een rollator lijkt op het eerste oog een erg simpel product. Ze hebben allemaal 4 wielen met degelijke handvatten om op te steunen en zijn allemaal inklapbaar? Wat is het verschil? en waar moet je op letten wanneer je een rollator wilt kopen. Rollators zijn er in vele soorten en maten. Het is belangrijk dat een rollator goed bij u past.
Hieronder leest u enkele tips die u kunnen helpen bij de juiste keuze rollator!

- Gaat u uw rollator binnen of buiten gebruiken of beide. 
- Reist u regelmatig met het openbaar vervoer of moet u regelmatig de rollator opbergen of in de auto tillen 
- Wilt u af en toe op uw rollator zitten? 
- Wilt u spullen vervoeren met uw rollator? 

Lees hier enkele tips die u kunnen helpen bij de juiste keuze rollator!