Skip to content
Items 1 - 50 of 79
Go to filters
Items 1 - 50 of 79
Go to products Go to products

Lichtgewicht rollator kopen 

Met een lichtgewicht rollator kunt u weer genieten van een actieve en onafhankelijke levensstijl. Mocht u extra ondersteuning bij het lopen nodig hebben, maar niet in staat zijn om een zwaardere rollator te gebruiken, dan is dit de uitkomst! Deze rollators zijn gemakkelijk op te tillen, te manoeuvreren, op te bergen en mee te nemen.

Een lichte rollator koopt u eenvoudig bij CRUC. Wij zijn de specialist op het gebied van rollators. In ons assortiment hebben we een ruim aanbod aan lichtgewicht rollators. Bekijk daarom goed wat het meest geschikt is voor uw situatie. Mocht u er niet uit komen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij uw keuze.


Ontdek bij CRUC de Uitgebreide Collectie Lichtgewicht Rollators van Days tot Excel.

Bij CRUC presenteren wij een omvangrijke selectie lichtgewicht rollators in diverse kleuren en uitvoeringen. Wij voeren hoogwaardige merken zoals Days, Multimotion, Move, Excel, Neptune, Polo, Quatro, Saturn, Let’s Go Out, Rehasense, Server en Navigator. Hierdoor wordt het eenvoudig voor u om de perfecte rollator te vinden die aansluit bij uw behoeften!

 
Rollator lichtgewicht (dubbel) inklapbaar

Een lichtgewicht opvouwbare rollator is gemakkelijk te manoeuvreren en kan worden opgevouwen voor transport en opslag. Een dubbel opvouwbare rollator kan zelfs nog compacter worden opgeborgen en is ideaal voor mensen die veel onderweg zijn en weinig ruimte hebben.

 
Wat zijn de kenmerken van een lichtgewicht rollator?

Gewicht
Lichtgewicht rollators zijn gemaakt van materialen zoals aluminium en carbon, waardoor de rollators erg licht zijn en gemakkelijk te manoeuvreren en op te tillen zijn.

Opvouwbaarheid
De meeste lichtgewicht rollators zijn opvouwbaar en soms zelfs dubbel opvouwbaar. Hierdoor zijn ze gemakkelijk op te bergen en ideaal om mee te nemen voor mensen die veel onderweg zijn.  

Verstelbaarheid
Lichtgewicht rollators zijn vaak voorzien van verstelbare handgrepen en zittingen, die speciaal kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. 

Wendbaarheid
Lichtgewicht rollators zijn vaak zeer wendbaar, dit maakt dat ze erg gebruiksvriendelijk zijn. Zo wordt het gemakkelijker om te manoeuvreren in kleine ruimtes. 

Duurzaamheid
Lichtgewicht rollators zijn vaak van goed materiaal en erg duurzaam, waardoor u er lang plezier van kunt hebben!

 

Voordelen van een lichtgewicht rollator

Een lichtgewicht rollator heeft verschillende voordelen voor u. Bijvoorbeeld voor het volgende:

  1. Makkelijk te verplaatsen
  2. Eenvoudig inklapbaar
  3. Wendbaar


Waar moet u op letten bij het kopen van een lichtgewicht rollator?

In de keuze voor een lichtgewicht rollator zijn er verschillende zaken die u in ogenschouw moet nemen:

  • Is de rollator voor binnen- of buitengebruik?
  • Moet u de rollator veel optillen? Bijvoorbeeld in het ov of in de auto.
  • Wilt u af en toe op uw rollator zitten?
  • Wilt u spullen vervoeren met uw rollator?

Bovenstaande vragen helpen u bij het maken van de juiste keuze voor de meest geschikte rollator. Mocht u verdere hulp nodig hebben bij het maken van de juiste keuze. Bel of mail ons gerust even. Wij helpen u graag. U kunt ook het artikel lezen op onze website.

 

Waarom bestellen bij Cruc
Gevestigd in UMCG en Erasmus MC
Lage verzendkosten
Verzendkosten van €4,95


Welke rollator past bij mij?

Het is belangrijk dat een rollator goed bij u past.Hieronder leest u enkele tips die u kunnen helpen bij de juiste keuze rollator!

Lees hier enkele tips die u kunnen helpen bij de juiste keuze rollator!