Skip to content
14 producten
Go to filters
14 producten

Rolstoelkleding kopen - comfortabel en functioneel voor rolstoelgebruikers

Rolstoelkleding is kleding die speciaal ontworpen is voor rolstoelgebruikers. Het biedt comfort en beschermt tegen weersomstandigheden. Rolstoelkleding is gemakkelijk aan en uit te trekken en vaak aanpasbaar aan de individuele behoeften van de gebruiker, waardoor het dagelijkse leven van de rolstoelgebruikers verbeterd. Wij hebben rolstoel regenkleding in allerlei variaties en rolstoel handschoenen.

 

Regenkleding - bescherming tegen de elementen

Rolstoel regenkleding is ontworpen om rolstoelgebruikers te beschermen tegen regen en wind. Het is waterdicht, winddicht en ademend en heeft vaak extra functionaliteiten zoals reflecterende details en grote ritsen voor gemakkelijke toegang. Wij bieden verschillende regenponchos aan: met mouwen, zonder mouwen, gevoerd, ongevoerd. Ook bieden wij beenhoezen aan.

 

Handschoenen - meer grip en bescherming

Rolstoelhandschoenen zijn speciaal ontworpen voor rolstoelgebruikers en bieden extra grip en bescherming tijdens het gebruik van de rolstoel. De handschoenen zijn gemaakt van ademende, duurzame en soepele materialen. Ook zijn ze vaak voorzien van pull up lussen, waardoor ze gemakkelijk uit- en aangetrokken kunnen worden. We hebben ze te koop zonder vingers en met.