Skip to content
Go to products Go to products

Opvouwbare wandelstok kopen – Comfort en mobiliteit in één handig hulpmiddel.

Een opvouwbare wandelstok is een compact en veelzijdig hulpmiddel dat bedoeld is om de mobiliteit te verbeteren en stabiliteit te bieden tijdens het lopen. Bovendien zijn ze ook gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen zonder veel ruimte in beslag te nemen, waardoor ze perfect zijn voor dagelijkse activiteiten en reizen. Ook zijn ze verstelbaar in hoogte. Dit handige accessoire is ideaal voor ouderen, mensen met balansproblemen of zij die herstellen van letsel om zo toch onafhankelijk en zelfstandig te blijven. 


Ontdek het brede assortiment inklapbare wandelstokken bij CRUC

Bij CRUC hebben we een uitgebreide collectie opvouwbare wandelstokken in verschillende prijsklassen, variërend van €19,50 tot €79,50. Hierdoor heeft u voldoende keuze op basis van uw budget en behoeften. Bovendien bieden we opvouwbare wandelstokken met verschillende handvatten aan, zoals ademend kurken handvat, derby handvat, ovalen handvat, comfortgrip, anatomisch handvat, ergonomisch handvat en houten handvat. Daarnaast hebben we wandelstokken vervaardigd uit verschillende materialen, zoals ultralicht carbon of aluminium. Voor wie een vleugje stijl wil toevoegen, hebben we zelfs leuke patronen beschikbaar, zodat u er modieus uit kunt zien tijdens het wandelen!

Opvouwbare wandelstok lichtgewicht

Naast het opvouwbare ontwerp is het gewicht van onze stokken van cruciaal belang om ze gemakkelijk mee te kunnen nemen. Daarom bieden wij een assortiment ultralichte, hoogwaardige carbon wandelstokken en eveneens lichtgewicht aluminium stokken aan. Deze stokken bieden nog steeds de gewenste stevigheid en stabiliteit, maar maken het dragen ervan nu nog handiger en moeitelozer.


Opvouwbare wandelstok met ergonomisch handvat

Bij CRUC begrijpen we het belang van comfort en gemak tijdens het wandelen, daarom bieden wij opvouwbare wandelstokken met ergonomisch ontworpen handvatten. Onze wandelstokken zijn voorzien van handgrepen die perfect zijn afgestemd op de natuurlijke vorm van de hand, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en grip en stabiliteit worden gemaximaliseerd. We bieden verschillende wandelstokken met ergonomische handvaten aan, hieronder geven we tips hoe je de juiste kan kiezen. 

 

Hoe kies ik de juiste inklapbare wandelstok? 

  • Prijs: Bij CRUC variëren de prijzen van onze wandelstokken tussen €19,50 en €79,50. Het is van essentieel belang om een wandelstok te vinden die zowel binnen uw budget past als aan uw behoeften voldoet. Intensief en langdurig gebruik rechtvaardigt vaak een investering in een stok van hogere kwaliteit met extra functies, zoals ergonomische handgrepen, wat doorgaans gepaard gaat met een hogere prijs.
  • Handvat: We bieden verschillende handvaten aan met verschillende functionaliteiten. We hebben wandelstokken met een standaard houten handvat. Deze zijn budget vriendelijk, maar over het algemeen iets minder comfortabel. We hebben krukken handvaten, deze zijn ademend en hebben een verkoelende werking. Ook hebben we soft derby en comfort handgrepen, deze zijn zachter en liggen goed in de hand. Daarnaast hebben we anatomische handvaten, deze zijn een uitstekende keuze kunnen zijn voor mensen met artritis of gewrichtsproblemen. Bovendien bieden we wandelstokken met ovalen handvaten aan, ideaal als de belasting op de gewrichten geminimaliseerd moeten worden. 
  • Gebruik: Bij langdurig en intensief gebruik is het verstandig om een stok te kiezen die kwalitatief goed is en meer mogelijkheden heeft, zoals een anatomisch handvat. Bij af en toe gebruik, kan een goedkopere al voldoende ondersteuning bieden. Als je de stok veel mee wilt nemen, kan een lichtgewicht een goede keuze zijn. Daarnaast kan het verstandig zijn om voor een flexyfoot dop te kiezen, als je ook op ruigere terreinen wandelt.
  • Stijl: Er zijn opvouwbare wandelstokken beschikbaar in diverse kleuren en ontwerpen, zodat je er een kunt vinden die bij jouw persoonlijke smaak en stijl past!

Kortom, door prijs, handvat, gebruik en stijl zorgvuldig af te wegen, kun je de perfecte opvouwbare wandelstok vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Vraag ons gerust om hulp als u die nodig heeft!