Skip to content
4 producten
Go to filters
4 producten
Go to products Go to products

Rollator voor binnen kopen - hulp bij de juiste keuze

Een binnen rollator is een loophulpmiddel dat speciaal ontworpen is voor gebruik binnenshuis. Ze zijn vooral handig voor ouderen, mensen met een beperkte mobiliteit of mensen die zich in een revalidatietraject bevinden. Zo vergroot dit hulpmiddel de mobiliteit, veiligheid en zelfstandigheid van de hulp behoevende. In onze webshop, vindt u de nieuwste en best geprijsde binnen rollators. Die zowel smal, klein en wendbaar zijn en vaak voorzien zijn van een dienblad, een mandje om spullen te dragen of een zitje om op te rusten.


Wat zijn de kenmerken van een binnen rollator?

Lichtgewicht

Binnen rollators zijn vaak licht van gewicht, omdat ze gemakkelijk te manoeuvreren moeten zijn en niet voor extra belasting moeten zorgen.

Compact formaat

Binnen rollators zijn meestal smaller en kleiner dan rollators voor buiten, zodat ze wendbaarder zijn en beter door smalle deuropeningen en ruimtes kunnen manoeuvreren.

Accessoires

De meeste binnen rollators hebben een dienblad of mandje om kleine voorwerpen te dragen/ vervoeren. Ook zijn de meeste binnen rollators uitgerust met een zitting, zodat de gebruiker onderweg kan rusten.

 

Welke rollator past bij mij?

Het is belangrijk dat een rollator goed bij u past. Hieronder leest u enkele tips die u kunnen helpen bij de juiste keuze rollator!

Lees hier enkele tips die u kunnen helpen bij de juiste keuze rollator!