Skip to content
8 producten
Go to filters
8 producten
Go to products Go to products

Een opvouwbare elektrische rolstoel kopen

Een opvouwbare elektrische rolstoel is de perfecte oplossing voor iedereen die moeite heeft met het zelfstandig gebruik van een traditionele rolstoel, hetzij vanwege de intensieve inspanning of vanwege leeftijd, ziekte of een beperking. De opvouwbare elektrische rolstoel is speciaal ontworpen om compact, inklapbaar en licht van gewicht te zijn, wat ze ideaal maakt voor gebruik onderweg, dagelijks gebruik en reizen. Zowel ouderen als mensen met beperkingen kunnen met minimale inspanning een zelfstandig en onafhankelijk leven leiden dankzij deze handige mobiliteitsoplossing.

Prorider elektrische rolstoel 

Bij CRUC hebben we een uitgebreide selectie elektrische rolstoelen om aan uw mobiliteitsbehoeften te voldoen. Onze ProRider SF is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar extra compactheid. Deze elektrische rolstoel kan namelijk gesplitst worden in twee delen, waardoor hij extra compact is om in te klappen en het gewicht verdeeld wat het tillen vergemakkelijkt. Voor maximale draagbaarheid is er de ProRider STD, die met één eenvoudige handeling opvouwt tot een klein en compact pakket en licht van gewicht is. De ProRider RS biedt extra comfort, kan ook simpel ingeklapt worden tot één klein pakket en heeft een geïntegreerde sta-op stoel voor gemakkelijk in- en uitstappen.

Splitrider elektrische rolstoel

De demonteerbare SplitRider is de lichtste elektronische rolstoel op de markt, ideaal voor dagelijkse activiteiten en reizen.

Excel Qnect elektrische rolstoel

Voor een budgetvriendelijke optie, kijkt u al snel naar de: Elektrische rolstoel Excel Qnect. De Excel Qnect is ook een vouwbare elektrische rolstoel en is goed manoeuvreerbaar dankzij zijn compacte formaat en zeer korte draaicirkel.

Joyrider elektrische rolstoel

Onze JoyRider is een innovatieve, lichtgewicht optie met een unieke en gebruiksvriendelijke joystickbediening, perfect voor reizen en dagelijks gebruik.

 

Inklapbare elektrische rolstoel kopen bij CRUC - De expert van het Noorden

Gratis thuisdemonstratie

Bel ons gerust voor meer informatie, een brochure of het maken van een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie aan huis. (Groningen-Friesland-Drenthe)!


Waarom bij CRUC?

Bij CRUC Hulpmiddelenservice staat persoonlijke service en uitgebreide expertise centraal om het perfecte hulpmiddel te vinden dat naadloos aansluit op uw individuele behoeften. Onze bewegingswetenschappers, met jarenlange ervaring in mobiliteit en transferhulpmiddelen, zijn beschikbaar om u te voorzien van deskundig advies en om te bepalen of een hulpmiddel geschikt is voor uw specifieke situatie.