Skip to content
1 product
Go to filters
1 product

Vaste elektrische rolstoel kopen

Het is een verstandige beslissing voor mensen met blijvende mobiliteitsbeperkingen, zoals ouderen en personen met fysieke handicaps, om een vaste elektrische rolstoel aan te schaffen. Deze rolstoelen worden gewaardeerd vanwege hun solide en niet-opvouwbare frame, wat hen betrouwbaar, stabiel en duurzaam maakt. Bovendien bieden ze vaak extra comfortopties, zoals verstelbare zittingen, rugleuningen en armleuningen, die bijdragen aan een comfortabel langdurig gebruik. Het enige nadeel is dat ze doorgaans minder geschikt zijn voor transport.

 

Vaste elektrische rolstoel kopen bij CRUC - De expert van het Noorden!

Bij CRUC bieden we hoogwaardige elektrische rolstoelen om aan diverse mobiliteitsbehoeften te voldoen. De Excel E-Smart Plus is een ideale keuze voor binnen- en buitengebruik, met zijn compacte, stabiele en wendbare ontwerp, terwijl de Excel Qnect opvalt door zijn voordelige prijs, compacte formaat, vouwbaarheid en eenvoudig oplaadbare accu. 


Gratis thuisdemonstratie

Bel ons gerust voor meer informatie, een brochure of het maken van een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie aan huis. (Groningen-Friesland-Drenthe)!


Waarom kiezen voor CRUC?

CRUC Hulpmiddelenservice legt de nadruk op persoonlijke aandacht en diepgaande expertise om het perfecte hulpmiddel te vinden dat volledig aansluit bij uw unieke behoeften. Onze bewegingswetenschappers, met uitgebreide ervaring op het gebied van mobiliteit en transferhulpmiddelen, staan voor u klaar om professioneel advies te geven en te beoordelen of een hulpmiddel geschikt is voor uw specifieke situatie.


Vaste elektrische rolstoelen versus opvouwbare elektrische rolstoelen

Het belangrijkste verschil tussen een opvouwbare elektrische rolstoel en een vaste elektrische rolstoel is de mate van draagbaarheid en flexibiliteit. Ze hebben daarnaast beide vele voordelen. 

Opvouwbare Elektrische Rolstoel:

  • Opvouwbaarheid: Deze rolstoelen kunnen worden opgevouwen voor eenvoudig transport en opslag, waardoor ze handig zijn voor reizen en vervoer in de auto.
  • Gewicht: Over het algemeen zijn opvouwbare modellen lichter van gewicht in vergelijking met vaste rolstoelen, waardoor ze gemakkelijker te tillen en te manoeuvreren zijn.
  • Demontage: Sommige opvouwbare rolstoelen kunnen worden gedemonteerd om nog compacter te worden voor vervoer.
  • Mobiliteit: Ze bieden meer mobiliteit voor gebruikers die onderweg zijn.

Vaste Elektrische Rolstoel:

  • Stabiliteit: Vaste rolstoelen hebben een stevig, niet-opvouwbaar frame dat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid.
  • Comfort: Ze bieden vaak meer comfortfuncties zoals aanpasbare zittingen, rugleuningen en armleuningen, wat handig is voor langdurig gebruik.
  • Aanpassingen: Vaste rolstoelen zijn meestal beter aanpasbaar aan de specifieke behoeften van de gebruiker, maar ze zijn minder geschikt voor transport.

Het juiste type rolstoel hangt af van de individuele behoeften van de gebruiker. Opvouwbare elektrische rolstoelen zijn ideaal voor mensen die mobiliteit nodig hebben tijdens het reizen, terwijl vaste rolstoelen beter geschikt zijn voor langdurig gebruik en maximale aanpassingsmogelijkheden.

 

Mocht je hierna toch interesse hebben in een opvouwbare elektrische rolstoel, kijk dan vooral hier