Skip to content
SKU ALMIM4237S

Immedia SatinSheet set - EXTRA 1x basislaken + 2x treklaken 4D

€ 510,00
Gebruik deze set als u afhankelijk bent van een zorgverlener voor wisselligging en/of herpositioneren. Het treklaken wordt met de Satin onderzijde op het basislaken geplaatst. Het 4D treklaken gecombineerd met het basislaken vormt een systeem dat beweging in vier richtingen biedt.

Immedia SatinSheet set - EXTRA 1x basislaken + 2x treklaken 4D

€ 510,00
Levertijd in overleg

Immedia SatinSheet set - EXTRA 1x basislaken + 2x treklaken 4D.
Immedia SatinSheet Systeem biedt meer comfort bij het positioneren in bed. Immedia biedt een breed assortiment aan glij- en treklakens. De lakens blijven in bed liggen waardoor fysieke belasting voor de zorgverlener wordt voorkomen en het meer comfort biedt voor de cliënt. Voor elke fase is er een oplossing, van zelfstandige cliënt tot intensieve ondersteuning. Ontdek welk glij- en treklaken het beste bij de situatie past met behulp van de keuzehulp bij "downloads".

> Kan permanent in bed blijven liggen
> Voor zelfstandig of geassisteerd gebruik
> Maakt draaien en positioneren in bed makkelijker
> Voor degene die zelfredzaam is, afhankelijk van zorg of zéér afhankelijk is van zorg

Deze set bevat: 1x ALMIM4107S SatinSheet Basislaken Maxi Corner + 2x ALMIM4115SH SatinSheet 4D Treklaken Midi.

Deze set bevat een extra Treklaken. Handig voor als er een wordt gewassen.

Gebruik deze set als u afhankelijk bent van een zorgverlener voor wisselligging en/of herpositioneren. Het treklaken wordt met de Satin onderzijde op het basislaken geplaatst. Het 4D treklaken gecombineerd met het basislaken vormt een systeem dat beweging in vier richtingen biedt. Door de remstroken onder het matras te steken, blokkeert u deze functionaliteit. Dit treklaken heeft handgrepen en is geschikt om te gebruiken in combinatie met een tillift.