Skip to content

Verzendkosten & levering

Hieronder staan de levertijden en leveringskosten van het kopen, huren en lenen van hulpmiddelen overzichtelijk op een rijtje.

Levertijd koopartikelen

Bij elk artikel staat een indicatie van de levertijd aangegeven. Het kan een enkele keer voorkomen dat een artikel toch uitverkocht blijkt te zijn of niet voorradig is bij de leverancier, terwijl het tijdens uw bestelling als voorradig werd weergegeven. Helaas kan dit soms gebeuren als gevolg van een dubbele bestelling. Wij doen er echter alles aan om dit te voorkomen. Onze afdeling klantenservice zal in dat geval altijd contact met u opnemen. Als u niet telefonisch bereikbaar bent, ontvangt u een e-mail met verdere informatie. We zullen zo snel mogelijk met u overleggen, een alternatief aanbieden of, indien gewenst, de bestelling annuleren. In het laatste geval wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggeboekt naar uw bankrekening.

Levertijd uitleenartikelen Medipoint

Als u een uitleenartikel op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, wordt het de volgende werkdag op het door u opgegeven adres afgeleverd. Als u na 16:00 uur bestelt, wordt het een werkdag later bezorgd. In het weekend en op zon- en feestdagen worden er geen uitleenartikelen bezorgd.

De firma Medipoint bezorgt de uitleenartikelen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de kortdurende uitleen van verpleeghulpmiddelen in heel Nederland. Op https://www.medipointlevert.nl/ kunt u kijken wat de status is van uw bestelling en wanneer deze wordt geleverd. De uitleenartikelen worden nooit samen met de koopartikelen geleverd.

Levertijd huurartikelen Medipoint

Sommige hulpmiddelen, zoals loophulpmiddelen (rollator, krukken, looprek) worden niet vergoed via de basiszorgverzekering. Deze hulpmiddelen kunt u huren of kopen. Voor het huren een loophulpmiddel geldt dezelfde levertijd als bij lenen. U kunt via www.medipointlevert.nl zien wat de status is van uw bestelling en wanneer deze geleverd wordt. Besteld u het hulpmiddel op werkdagen vóór 16:00 uur, dan wordt het de volgende werkdag op het door u opgegeven adres bezorgd. Bestelt u na 16:00 uur, dan wordt het een werkdag later bezorgd. In het weekend en op zon- en feestdagen worden er geen uitleenartikelen bezorgd.

Let op! Bij huurartikelen wordt € 7,50 in rekening gebracht voor transport. Besteld u een gratis uitleenhulpmiddel tegelijk met een huurartiekl dan worden er geen transportkosten in rekening gebracht.

Afhalen koopartikelen

Koopartikelen kunt u ook afhalen in onze zorgwinkels in het UMC Groningen (winkelstraat) en in zorgwinkel Erasmus MC in Rotterdam. Neem altijd even contact met ons op, omdat we niet alle artikelen op voorraad hebben. U kunt hier onze contactgegevens vinden.

Afhalen uitleenartikelen

De kleinere uitleenartikelen kunt u ook afhalen in onze zorgwinkels. U kunt hiervoor, zonder afspraak, langskomen. Wel is het handig om even te bellen, zodat we u kunnen laten weten of het artikel voorradig is. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen! De grotere uitleenartikelen worden altijd kosteloos bij u thuisbezorgd en weer opgehaald na gebruik.

Afhalen huurartikelen

De meeste huurartikelen kunt u ook afhalen in onze zorgwinkels. U kunt hiervoor, zonder afspraak langskomen. Wel is het handig om even te bellen, zodat we u kunnen laten weten of het artikel voorradig is. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen! Zonder kunnen we helaas geen artikelen meegeven.

Verzendkosten

Voor alle koopartikelen geldt een vast verzendtarief van € 4,95  per bestelling. Voor België zijn de kosten € 8,95 per bestelling (tot 30 kg)

Uitleenartikelen worden gratis bezorgd binnen Nederland exclusief de (Wadden)eilanden door de firma Medipoint.

Voor huurartikelen van Medipoint (loophulpmiddelen) betaald u € 7,50 verzendkosten. Voor en voor een bevalbad of baarkruk van CRUC.nl betaald u € 4,95.