Skip to content
1 product
Go to filters
1 product

Actieve lift kopen

Een actieve tillift, ook bekend als een sta-lift, is een cruciaal hulpmiddel voor mensen met beperkte sta- en verplaatsingsmogelijkheden. Deze speciaal ontworpen tillift is bedoeld voor personen met enige mate van mobiliteit. Hoewel de cliënt niet zelfstandig kan bewegen, kan deze wel actief meewerken en met ondersteuning staan of zitten. De cliënt beschikt over enige rompbalans en kan enige steun nemen op minstens één been. De tillift speelt een essentiële rol bij het helpen opstaan, zitten en verplaatsen zonder de noodzaak om te lopen. Of het nu gaat om de overgang van stoel naar bed, het verplaatsen van een rolstoel naar het toilet of andere dagelijkse bewegingen, deze tillift biedt de benodigde ondersteuning. De actieve lift is belangrijk om de sta-functie van de client zo lang mogelijk te behouden. Wat deze tillift extra waardevol maakt, is het vermogen om zowel de patiënt als de zorgverleners aanzienlijk te ontlasten. 

Bij CRUC hebben we een assortiment actieve liften beschikbaar voor zowel patiënten als zorgverleners, geschikt voor zowel thuisgebruik als gebruik in zorginstellingen. Bovendien staan we klaar om u deskundig advies te geven over dit belangrijke hulpmiddel.

Actieve lift voor de zorg 

Een actieve tillift voor de zorg is een onmisbaar hulpmiddel in moderne zorginstellingen, in de ouderenzorg, verpleeghuizen of ziekenhuizen. Deze geavanceerde stalift is speciaal ontworpen om op een moeiteloze, ergonomische en veilige manier patiënten te tillen en te verplaatsen, waardoor overbelasting en het risico op blessures aanzienlijk wordt verminderd. Met intuïtieve bediening en duurzame constructie kunnen zorgverleners efficiënter en comfortabeler werken en tegelijkertijd de comfort en waardigheid van hun patiënten behouden. In vergelijking met mechanische tilliften is werken met een actieve lift ook veel minder inspannend, dankzij het comfortabele proces waarbij de gebruiker vanuit een zittende positie naar staan wordt geholpen, met behulp van een rugband. Hierbij rusten de knieën tegen een kniesteun, waardoor de transfer moeiteloos en comfortabel verloopt.

 

De raisa tillift basic - afgeprijsd! 

De Raisa Basic actieve tillift van United Care is de ideale oplossing om zorgvragers soepel van zittende naar staande positie en omgekeerd te helpen. Dit maakt het voor zorgverleners mogelijk om hun cliënten op een uiterst veilige en efficiënte wijze te ondersteunen, waarbij ze hen moeiteloos kunnen laten staan en verplaatsen. De Raisa Basic wordt gekenmerkt door zijn gebruiksvriendelijkheid, compacte formaat en wendbaarheid, waardoor hij bij uitstek geschikt is voor zowel thuisgebruik als in de thuiszorg. Dankzij de snelle en krachtige hefmotor kan de Raisa Basic zelfs personen met een gewicht tot 160 kg veilig omhoog brengen. 

De liften zijn nieuw, ter waarde van: € 4518,00 incl BTW. Vanwege een project wat, vanwege de pandemie niet is uitgevoerd, hebben we meerdere nieuwe liften voorradig tegen goedkope, scherpe prijzen! Voor €1050,00 heb je al een raisa basic lift. OP=OP!

 

Hoe werkt een actieve tillift? 

Voor de patiënt: De patiënt wordt voorzien van een speciale tilband. Dit hulpmiddel wordt onder de patiënt geplaatst. De patiënt hoeft alleen maar in de tilband te zitten of te staan en de knieën te laten rusten tegen een kniesteun. De client kan deels helpen door zichzelf verder op de trekken tot stand. 

Voor de zorgverlener: De zorgverlener bedient de actieve tillift via een bedieningspaneel met knoppen of een joystick. Hiermee kan de zorgverlener de hoogte van de lift aanpassen en de patiënt veilig optillen en verplaatsen naar een andere positie, zoals van het bed naar een stoel.

 

Kortom, de actieve tillift maakt het voor zorgverleners gemakkelijker om patiënten veilig te tillen en te verplaatsen, terwijl de patiënt comfortabel in de tilband blijft zitten of staan.