Skip to content
2 producten
Go to filters
2 producten
Go to products Go to products

Passieve lift kopen

Een passieve tillift is een uitkomst om personen met beperkte mobiliteit die niet meer zelfstandig kunnen meewerken aan een staande transfer, toch veilig en comfortabel te tillen en verplaatsen. Een passieve tillift aanschaffen opent de deur naar moeiteloze transfers zoals van het bed naar de rolstoel of het toilet, en zelfs van en naar een liggende positie, zoals van bed naar brancard. Met behulp van speciaal ontworpen tilbanden, zoals de standaard tilband of de verblijfsband, wordt het lichaam van de cliënt optimaal ondersteund. Bovendien maakt de combinatie met een toiletband zelfs de toiletgang mogelijk met deze passieve tillift. Een passieve lift is mogelijk voor thuisgebruik met mantelzorgers of voor zorginstellingen. 

 

Passieve lift kopen bij CRUC

Bij CRUC vindt u een diverse selectie passieve liften die perfect zijn afgestemd op de behoeften van zowel patiënten als zorgverleners. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor thuisgebruik of voor gebruik in zorginstellingen, wij hebben het juiste assortiment voor u. Ons toegewijde team staat bovendien paraat om u professioneel advies te verstrekken over deze essentiële hulpmiddelen. Wij begrijpen het belang van de juiste keuze en begeleiden u graag bij het vinden van de perfecte passieve liftoplossing.


Passieve lift voor de zorg

Een passieve tillift vormt een onmisbaar hulpmiddel voor zowel zorgverleners als mantelzorgers, thuiszorgdiensten en zorginstellingen. Deze geavanceerde apparaten zijn speciaal ontwikkeld om volledig passieve cliënten op een veilige en moeiteloze manier te tillen en te verplaatsen. Daarnaast dienen ze als een perfecte ondersteuning om cliënten in de juiste positie en hoogte te brengen voor handelingen zoals het wassen, het verwisselen van incontinentiemateriaal en het aan- en uitkleden.

Dankzij het elektrische kanteljuk kunnen cliënten gemakkelijk in diverse zit- en ligposities worden gebracht, en kunnen ze eenvoudig worden verplaatst of gedraaid in bed. Deze innovatieve tilliften verminderen de fysieke belasting voor zorgverleners, minimaliseren het risico op letsel voor zowel de patiënt als de zorgverlener, en bieden een comfortabele en efficiënte oplossing voor de dagelijkse zorgtaken.

De aanschaf van een passieve tillift is met name waardevol voor zorginstellingen en thuiszorgverleners die streven naar verbeterde zorgkwaliteit en een ergonomische werkomgeving.

 

De tilly basic tillift - Voordelige prijs!

Ontdek de Tilly Basic passieve tillift van United Care, speciaal ontworpen voor zorgvragers die nog in hun eigen huis wonen, maar ook perfect geschikt voor thuiszorgdiensten en zorginstellingen. Met behulp van een tilband wordt de zorgvrager moeiteloos opgetild en kunnen ze comfortabel van bijvoorbeeld bed naar stoel of toilet worden verplaatst, zowel zittend als liggend.

Deze lift is ook nieuw ter waarde van: Nieuwprijs Tilly Basic met balansjuk € 5339,00 incl. btw.
Vanwege een project wat, vanwege de pandemie niet is uitgevoerd, hebben we meerdere nieuwe liften voorradig voor een ontzettend voordelige prijs! Wees er snel bij, want OP=OP

 

Tillift passief Arnold 150 - opvouwbaar

De passieve tillift Arnold 150 is ideaal voor zowel transfers van en naar de grond, en is zowel eenvoudig te monteren als te bedienen. Dankzij de krachtige 24-volt motortechnologie is veilige en duurzame overdracht van patiënten met een maximaal gewicht van 150 kg gegarandeerd.

 

Hoe werkt een passieve lift?

Het belangrijkste onderscheid tussen de patiënt en de zorgverlener bij het gebruik van een passieve tillift is de rol die elk van hen speelt:

Patiënt:

  • De patiënt is degene die geholpen wordt met de transfer.
  • De patiënt wordt voorbereid door in een speciale tilband of sling te worden geplaatst. Deze tilband ondersteunt het lichaam van de patiënt tijdens de transfer.
  • De patiënt moet samenwerken door zoveel mogelijk ontspannen te blijven en niet actief te proberen te staan of te lopen.
  • Tijdens de transfer blijft de patiënt passief en laat hij/zij de zorgverlener het werk doen.

Zorgverlener:

  • De zorgverlener is degene die de passieve tillift bedient en assisteert bij de transfer.
  • De zorgverlener plaatst de tillift naast de patiënt, zorgt ervoor dat de tilband correct is aangebracht en dat alle bevestigingen stevig zijn.
  • Met behulp van de bedieningselementen van de tillift wordt de patiënt voorzichtig opgetild.
  • De zorgverlener manoeuvreert de patiënt naar de gewenste locatie (bijvoorbeeld van het bed naar de rolstoel) en laat de patiënt daar voorzichtig zakken.
  • Tijdens de hele procedure is het de verantwoordelijkheid van de zorgverlener om ervoor te zorgen dat de patiënt stabiel en veilig wordt getransfereerd, zonder dat de patiënt ongemak of letsel ondervindt.