Skip to content
7 producten
Go to filters
7 producten

Tillift kopen - tips bij het kiezen van de juiste tillift

Een tillift aanschaffen kan een goede investering zijn voor mensen met een beperking of ouderen die hulp nodig hebben bij het opstaan of verplaatsen. Het gebruik van een tillift kan de veiligheid van de persoon en de verzorger verhogen, ook kan het de onafhankelijkheid van de gebruiker vergroten. Zo verkopen wij actieve en passieve liften, hieronder zullen we verdere uitleg geven. Bij het kiezen van een tillift is het belangrijk om rekening te houden met de gewichtscapaciteit, veiligheidsfuncties en gebruiksgemak.

 

Tillift actief kopen - verplaatsen met enige mobiliteit

Een actieve lift, ook wel stalift, is ontworpen voor mensen die nog enige mate van mobiliteit hebben en in staat zijn om te staan met hulp. Een actieve tillift zorgt ervoor dat u overeind komt en weer kunt gaan zitten en dat u zich kunt verplaatsen zonder te lopen. Zo kan deze stalift u ondersteunen bij het verplaatsen van een stoel naar bed of van een rolstoel op het toilet en weer terug. Voor een actieve tillift moet u wel een beetje zelfstandig kunnen zitten en in ieder geval op één been kunnen staan. U moet ook uw armen en schouders kunnen gebruiken.

 

De raisa tillift basic - afgeprijsd! 

Met de actieve Raisa Basic tillift van United Care kunnen zorgontvangers eenvoudig wisselen tussen zittende en staande posities. Hiermee biedt de zorgverlener een uiterst veilige en doeltreffende manier om de cliënt te helpen opstaan en te verplaatsen. Het is een zeer gebruiksvriendelijke, compacte en wendbare stalift die bijzonder geschikt is voor thuis en gebruik in de thuiszorg. 

De liften zijn nieuw, ter waarde van: € 4518,00 incl BTW. Vanwege een project wat, vanwege de pandemie niet is uitgevoerd, hebben we meerdere nieuwe liften voorradig tegen goedkope prijzen! Voor €1050,00 heb je al een raisa basic lift. OP=OP!


Tillift passief kopen - verplaatsen met volledige afhankelijkheid

Passieve liften zijn ontworpen om mensen die volledig afhankelijk zijn van verzorgers veilig en gemakkelijk te verplaatsen. Hierbij is de patiënt niet in staat om te helpen bij het tillen of staan. Passieve tilliften bieden voornamelijk hulp bij het overeind komen vanuit een zit- of ligpositie, en andersom. Of als uw (mantel)verzorger u niet kan tillen en verzorgen. Terwijl u in de tillift zit of ligt, kunt u met de tillift van de ene naar de andere plek gereden worden.

 

De tilly basic tillift - Voordelige prijs!

Ontdek de Tilly Basic passieve tillift van United Care, speciaal ontworpen voor zorgvragers die nog in hun eigen huis wonen, maar ook perfect geschikt voor thuiszorgdiensten en zorginstellingen. Met behulp van een tilband wordt de zorgvrager moeiteloos opgetild en kunnen ze comfortabel van bijvoorbeeld bed naar stoel of toilet worden verplaatst, zowel zittend als liggend.

Deze lift is ook nieuw ter waarde van: Nieuwprijs Tilly Basic met balansjuk € 5339,00 incl. btw.
Vanwege een project wat, vanwege de pandemie niet is uitgevoerd, hebben we meerdere nieuwe liften voorradig voor een ontzettend voordelige prijs! Wees er snel bij, want OP=OP

 

Tillift passief Arnold 150, opvouwbaar

De passieve tillift Arnold 150 is ideaal voor zowel transfers van en naar de grond, en is zowel eenvoudig te monteren als te bedienen. Dankzij de krachtige 24-volt motortechnologie is veilige en duurzame overdracht van patiënten met een maximaal gewicht van 150 kg gegarandeerd.

 

Tilliften in de zorg - verminderde fysieke belasting

Tilliften worden met name gebruikt in de zorg, om mensen met beperkingen of ouderen veilig te tillen en te verplaatsen. Het gebruik van een tillift kan de fysieke belasting van verzorgers verminderen en de veiligheid van de persoon die verplaatst moet worden vergroten. Tilliften zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de persoon en de zorgomgeving.

 

Wat is een tillift (patientenlift)?

Elektrisch bedienbaar hulpmiddel te gebruiken voor klanten die beperkte stafunctie hebben en bij alle verplaatsingen hulp nodig hebben. Het is een middel voor transfers vanuit of naar bed, (rol)stoel, toilet e.d. (van zit naar zit of van zit naar stand). Actieve tilliften tillen iemand deels tot stand, maar zijn zeker niet voor iedereen geschikt. Tilliften kunnen verschillende vormen aannemen, waaronder passief en actief, mobiele en plafond tilliften, afhankelijk van de behoeften van de persoon en de zorgomgeving.

 

Is een passieve of een actieve patientenlift geschikt voor mij?


Tillift actief

Er is een goede lichaamsbalans (beetje kunnen zitten)
Klant kan aanwijzingen opvolgen (goed aanspreekbaar)
Klant kan op minimaal één been steunen
Er zijn geen schouderproblemen
Klant weegt zwaarder dan 25 kg.
Er is een gladde ondergrond 
Er is voldoende manoeuvreerruimte (>dan 2m2)

Tillift passief
>Wanneer niet aan bovengenoemde criteria voldaan wordt.
 

Waarom bestellen bij Cruc?

Gevestigd in UMCG en Erasmus MC
Lage verzendkosten
Verzendkosten van €4,95