Tilbanden

Tilbanden worden gebruikt in combinatie met een actie tillift of passieve tillift. Een tilband ondersteunt het lichaam bij het optillen, laten zakken en verplaatsen. U staat, zit of ligt in de tilband, terwijl de lift u van de ene plek naar de andere brengt. De tilbanden die wij in ons assortiment hebben zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Mocht u vragen erover hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tilband kopen

Een tilband bestelt u eenvoudig bij de expert op het gebied van hulpmiddelen. Wij hebben een breed assortiment met verschillende tilbanden die allen verkrijgbaar zijn in meerdere maten. Zo zit er voor uw situatie en uw cliënt de juiste tilband tussen.

Hoe gebruikt u een tilband

Een tilband wordt gebruikt in combinatie met een tillift. De tilband bevestigt u met behulp van clips of lussen aan de tillift. De band zorgt voor ondersteuning bij het verplaatsen in zowel een liggende als zittende houding. Let wel goed op bij de aankoop van tilband dat deze geschikt is voor de situatie van uw cliënt.

Tilband actieve lift

Wij hebben in ons assortiment verschillende tilbanden geschikt voor actieve tilliften. Een actieve lift (ook wel stalift genoemd) zorgt voor ondersteuning bij het opstaan. De tilband die wij aanbieden kunnen bevestigd worden met behulp van clips aan uw lift. De benodigde tilband is afhankelijk van de actieve lift die u gebruikt. Mocht u hulp nodig hebben bij de keuze, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Tilband passieve lift

Wij hebben ook tilbanden die gebruikt kunnen worden in combinatie met een passieve tillift. Bij dit type lift wordt de cliënt in zijn geheel opgetild in een zittende dan wel liggende houding. Een passieve tillift is bedoeld voor mensen die niet meer in staat zijn om zelfstandig te staan. Voordat u de tilband koopt, is het belangrijk om te kijken naar het type lift dat u heeft en dus welke band daarvoor geschikt is. Neem bij vragen direct contact met ons op.

Waarom bestellen bij Cruc

  • Gevestigd in UMCG en Erasmus MC
  • Lage verzendkosten
  • Verzendkosten van €4,95