Skip to content
SKU 520850

Druppelbril

€ 8,50

Met deze bril kunt u eenvoudig, zelfs met 1 hand, de oogdruppels inbrengen. Gemak dient de mens, en daarom denken we graag met u mee. Het kunststof glas is zowel links als rechts voorzien van 3 gaten, hierdoor is de bril geschikt is voor alle maten oogdruppel flesjes.

Breedte Montuur: 145mm x Lens
Hoogte: 40mm x lengte 150mm

Geschikt voor dames en heren

Druppelbril

€ 8,50
*Op werkdagen voor 15.30 uur besteld is de volgende werkdag bezorgd.

Druppelbril

De oogdruppelbril is een innovatieve oplossing die helpt bij eenvoudig toedienen van oogdruppels, zelfs met 1 hand. Met de kunstof brilglazen die zowel links al rechts voorzien zijn van drie gaten, vermindert het de kans op morsen en zorgt het voor een precieze dosering. Deze bril vergemakkelijkt het proces voor mensen met oogproblemen, waardoor het toedienen van medicatie eenvoudiger en doeltreffender wordt.

Druppelbril na staaroperatie

De Druppelbril na staaroperatie ontzettend handig om het toedienen van oogdruppels na een staaroperatie moeiteloos te maken. Met een geïntegreerd systeem minimaliseert het morsen en zorgt het voor een nauwkeurige dosering. Deze bril vergemakkelijkt de postoperatieve zorg, waardoor patiënten comfortabel en zelfstandig hun voorgeschreven medicatie kunnen toedienen.

Oogdruppel bril oftewel druppelbril kopen bij CRUC – al vanaf €6,75 bij CRUC!

Bij CRUC bieden we al een oogdruppel bril aan voor €6,75, onze veel verkochte en hoogwaardige oogdruppel bril maakt het gemakkelijk om oogdruppels in te brengen, zelfs met 1 hand. Het kunststof glas is zowel links als rechts voorzien van 3 gaten, hierdoor is de bril geschikt is voor alle maten oogdruppel flesjes. Deze oogdruppelbril zorgt voor meer gemak, nauwkeurigheid, zelfstandigheid en comfort bij het aanbrengen van oogmedicatie.