Skip to content

Zorgwinkel Erasmus-MC Rotterdam

Deze thuiszorgwinkel is onderdeel van CRUC

 • Uitgebreid en persoonlijk advies
 • Ruime keuze koophulpmiddelen
 • Lenen, Huren, Retourneren
 • Voor mensen met een Rotterdampas
Bekijk het assortiment van CRUC

Openingstijden:

maandag 08:30 - 17:00 uur
dinsdag 08:30 - 17:00 uur
woensdag 08:30 - 17:00 uur
donderdag 08:30 - 17:00 uur
vrijdag 08:30 - 17:00 uur
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Klanten met een Rotterdampas zijn welkom in onze zorgwinkel!

Zorgwinkel Erasmus MC

Bezoekadres

Zorgwinkel Erasmus MC
Zimmermanweg 3 (naast de hoofdingang)
3015 CP Rotterdam
Tel. 010 7041176
Of stuur ons een mail 

                                  

Bereikbaarheid

De thuiszorgwinkel bevindt zich direct naast hoofdingang van het ziekenhuis. Komt u een hulpmiddel ophalen? Dan kunt u voor korte duur parkeren bij de hoofdingang van het Erasmus ziekenhuis.


     

Assortiment zorgwinkel Rotterdam

Onze thuiszorgwinkel in Rotterdam heeft een breed aanbod van zorg- en welzijnshulpmiddelen. Het is dé bestemming in Rotterdam voor het kopen, lenen en huren van medische hulpmiddelen. Hieronder vind je een selectie van de producten in zorgwinkel Erasmus MC:

Mobiliteit: Loophulpmiddelen (o.a. krukken), rollators, rolstoelen, transferhulpmiddelen, scootmobiel accessoires en rolstoel onderdelen.

Badkamer: Giphoezen voor zwemmen/douchen, douchekrukken, persoonlijke verzorging, toiletverhogers en urinaals.

Gezond & Fit: bloeddrukmeter, thermometers, saturatie-meter, medicijndozen, medicijn koeltasjes, vele braces en bandages.

Wonen: aan- en uitkleedhulpen, ooglapjes, keuken hulpmiddelen (zoals reuma bestek), seniorentelefoons, incontinentie en (zit)kussens.

Slapen: Dekenbogen, bed/meubelverhogers, hoofdkussens, glij- en treklakens en matrasbescherming.

Zwangerschap: zwangerschapsbanden, Dr. Brown flessen, borstkolven, borstkolfonderdelen Medela, baarkrukken.

Bel ook gerust om zeker te weten dat het gewenste product op voorraad is!

Kom langs in zorgwinkel Rotterdam voor:

 • Persoonlijk Advies Op Maat

  Onze specialistische collega's staan klaar om u helpen met al uw zorgvragen! Bovendien geven wij u graag grondig en persoonlijk advies dat op maat is gemaakt voor uw specifieke situatie. 

 • Testen En Ondersteuning Bij De Aankoop

  We hebben een ruime keuze aan rollators, rolstoelen en andere hulpmiddelen. Bij ons in de winkel heeft u de mogelijkheid om deze hulpmiddelen persoonlijk te bekijken en uit te testen. Bovendien staan we klaar om u te helpen bij het vinden van het hulpmiddel dat perfect aansluit bij uw behoeften!

 • Lenen, Huren, Retourneren

  Wij zijn een Servicepunt van Medipoint. U kunt bij ons terecht voor het lenen, huren en retourneren van de hulpmiddelen. Hierdoor kunt u gemakkelijk na uw ontslag uit het Erasmus MC-ziekenhuis diverse hulpmiddelen lenen en huren die u ondersteunen bij uw revalidatie en herstel thuis.

Zorgwinkel Erasmus MC, dé winkel voor:

✓ Handige (kleine) medische hulpmiddelen na ontslag Erasmus MC ziekenhuis

Bij het samenstellen van ons assortiment in de thuiszorgwinkel Rotterdam, houden we specifiek rekening met de behoeften van mensen die ontslagen worden uit het ziekenhuis. Wij bieden een uitgebreide selectie aan medische hulpmiddelen die hen kunnen helpen, waaronder gipshoezen, krukken, badzitjes, urinaals, oorthermometers, seniorenalarmering.

Bovendien bieden wij de mogelijkheid om na uw ontslag gemakkelijk diverse hulpmiddelen bij ons te huren of lenen, om zo de revalidatie thuis te ondersteunen. Denk aan: borstkolven, rugsteunen en toiletstoelen om in het comfort van uw eigen huis zo goed mogelijk te herstellen.

✓ Kwalitatief hoogwaardige rollatoren

In onze zorgwinkel Rotterdam presenteren wij zorgvuldig geselecteerde rollatoren met goede prijs-kwaliteitverhoudingen. Ons assortiment omvat diverse opties, waaronder lichtgewicht rollatoren, carbon rollatoren, opvouwbare reisrollators, driedubbel opvouwbare rollatoren, outdoor rollatoren, en nog veel meer. Op deze manier kunnen we u voorzien van de rollator die perfect aansluit bij uw behoeften. We verkopen verschillende merken, waaronder Rehasense, Multimotion, Excel, Provo, en andere.

Bovendien bieden we voldoende ruimte om uitgebreid te testen en staan onze deskundigen paraat om u te begeleiden bij uw aankoop.

✓ Medela artikelen

In onze hulpmiddelenwinkel in Rotterdam vindt u een uitgebreid assortiment van het vooraanstaande A-merk Medela, speciaal gericht op moeders en baby's. Om borstvoeding te ondersteunen, bieden we Symphony, de meest geavanceerde ziekenhuiskwaliteit borstkolf die gehuurd kan worden, ideaal voor het op gang brengen van borstvoeding bij premature baby's. Daarnaast hebben we diverse hoogwaardige borstkolven te koop, evenals een uitgebreide selectie van losse onderdelen, zoals slangetjes en borstschilden, om uw Medela-kolf zo lang mogelijk optimaal te laten presteren.

Tevens kunt u bij ons terecht voor borstverzorging, inclusief tepelkloofzalf, zwangerschapsondergoed, flesjes, moedermelkbewaarzakjes, spenen en nog tal van andere producten om u te ondersteunen tijdens deze bijzondere periode.

Lenen en huren bij thuiszorgwinkel Rotterdam

Gratis Lenen van Hulpmiddelen

Gratis Lenen van Hulpmiddelen

Na een medische ingreep, blessure of kraamzorg aan huis heeft u soms tijdelijk een hulpmiddel nodig. Bij de Zorgwinkel Erasmus MC kunt u terecht voor het gratis lenen van één of meer hulpmiddelen. De hulpmiddelen worden door uw zorgverzekeraar vergoed en hebben een maximale uitleentermijn van 26 weken.

U bestelt zelf kosteloos de hulpmiddelen die u nodig heeft. Dit kan via de website, telefonisch of kom langs in de hulpmiddelen winkel in Rotterdam. De kleine hulpmiddelen kunt u direct meenemen, handig wanneer u met ontslag gaat.

Wilt u het hulpmiddel liever bij u thuis laten bezorgen? Dat is geen probleem, Medipoint bezorgt het geheel kosteloos door heel Nederland.

✓Gratis bezorging en retournering van uitleen hulpmiddelen
✓Vandaag voor 17.00 uur besteld is volgende werkdag in huis
✓Vergoed door uw zorgverzekering en wij regelen de afhandeling.

Assortiment van leenhulpmiddelen
Voordelig huren van hulpmiddelen

Voordelig huren van hulpmiddelen

Loophulpmiddelen huren

Het kan zijn dat u tijdelijk een loophulpmiddel nodig heeft, wanneer u gaat revalideren of herstellen van een operatie. Dan is het mogelijk deze te huren. U kunt hulpmiddelen zoals krukken, rollators en looprekken huren bij onze locatie in Rotterdam. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Hulpmiddelen voor moeder & kind

In de Zorgwinkel Erasmus hebben we een ruim assortiment artikelen voor moeder en de pasgeboren baby zoals de borstkolfonderdelen van Medela, moedermelkflesjes, koeltasjes, spenen en meer. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van de professionele borstkolf Symphony, het lenen van kraamartikelen en het huren van een CUB baarkruk of een bevalbad.

Assortiment van huurhulpmiddelen